Beoordelingen 

758 commentaren van in totaal 759 beoordelingen
Service
H. Ras (Maarssen)
16-10-2019
10

Uitstraling, chique pand, mooie inrichting, alles ziet er opgeruimd uit, klantvriendelijk (wij zijn pas blij als u het bent)

Service
P.J. Versteegh (Utrecht)
16-10-2019
9

vriendelijk en kundig personeel

Service
Annie Seldenrijk (Westbroek)
09-10-2019
10

Vriendelijkheid Goede uitleg wat er aan de auto is gedaan

Service
B.L.Duran (Maarssen)
09-10-2019
10

We komen er al een paar decennia en hebben steeds prima storingsvrije auto's gehad. Toyota en van Ekris hebben we dus leren kennen als betrouwbaar en klantvriendelijk met een uitstekende prijs/kwaliteit-verhouding.

Service
John van den berg (Maarssdnbroek)
09-10-2019
10

Ik ben daar altijd zeer tevreden

Service
Bert Majoor (Huizen)
09-10-2019
9

Fijne garage vriendelijke mensen

Service
L van knijff (Leersum )
24-09-2019
10

Jarenlang ervaring met bedrijf en het personeel geeft deze positieve uitslag .

Service
Carla Vonk (Maarssen)
24-09-2019
10

Wij zijn al jaren klant bij van Ekris te Maarssen en zijn zeer tevreden. De service is uitstekend met vriendelijk personeel.

Service
Mevr.van Putten (maarssen)
23-09-2019
9

Goede service die je krijgt van hun.

Service
Pascal (Vleuten)
06-09-2019
9

Goede service

Service
Anneke Barreveld (Breukelen)
04-09-2019
9

Service is prima,evenals het onderhoud,hetgeen ik heel belangrijk vind.

Service
Dhr. Aaten
03-09-2019
10

Keurig onderhoud gehad waarbij er eerlijk gewerkt wordt. Reeds eerder her jaar een interieurfilter vervangen, deze zit ook in het standaard onderhoud en is volledig zonder mijn aangeven op de factuur in mindering gebracht.

Service
H C Oostveen (Maarssen)
03-09-2019
8

omdat ze goeie kennis van zaken hebben

Service
Teunis los (Vleuten)
03-09-2019
10

Als klant wordt je gewaardeerd en ook zo behandeld.

Verkoop
Joke (Montfoort)
27-08-2019
9

Uitstekend geholpen!Alle tijd en aandacht voor de klant! TOP!

Service
Dick Meijers (De Meern)
21-08-2019
10

Bij Van Ekris wordt je altijd correct geholpen, ze hebben vakkundig personeel in de garage voor het onderhoud van je auto. Je wordt aan de balie altijd netjes en vriendelijk geholpen en afspraak is afspraak.

Service
Ries Bode (Breukelen )
21-08-2019
10

Goede service, klantvriendelijk, deskundig. Gewoon goed

Service
dhr J.Visser
16-08-2019
9

goede service , volledige en correcte informatie, aardige mensen

Service
Dhr C.H. Dekkers
09-08-2019
9

Omdat we nooit klachten hadden.

Verkoop
A. Verdam (Maarssen)
07-08-2019
10

Bij van Ekris wordt ik altijd vriendelijke en provisioneel behandeld.De gemaakte afspraken worden nagekomen. Over de kwaliteit van Toyota hoeven we het toch niet meer te hebben.

Verkoop
Irma de Bree (Maarssen)
07-08-2019
10

Wij komen al vele jaren met veel plezier bij deze garage. De contacten zijn altijd vriendelijk en correct. Wij hebben nog nooit aanleiding gehad om ergens niet tevreden over te zijn!

Service
Betty Sprengers
07-08-2019
10

Ben zeer tevreden, hele aardige mensen die daar werken, mijn zoon en ik waren daar tijdens de zeer hete dagen. Er werd ons een kantoor aangeboden om in te wachten en daar was airco, heel prettig en we werden getrakteerd op een ijsje. Nee voor mij geen ander dan Ekris.

Service
Mevr. Verkerk de Graaff (Weesp)
07-08-2019
9

Prima en deskundig personeel tevens ook zeer behulpzaam en vriendelijk

Service
Sophia Norbart - Jacobs (Maarssen)
07-08-2019
10

Medewerkers zijn uitmuntend in de service die ze verlenen. Persoonlijke benadering ervaar ik als prettig.

Service
Age Wiersma (Almere)
07-08-2019
10

Zeer goed bedrijf. Mensen hebben veel ervaring.

Service
Annelies de Vlaming
02-08-2019
9

ben tevreden

Service
Jan G. Manché (Diemen)
31-07-2019
10

Omdat de aanschaf van een occasion riskant kan zijn en daarom moet de verkopende partij betrouwbaar zijn en dat heeft de firma van Ekris Maarssen het afgelopen jaar bewezen.

Service
Dick Odijk (Tienhoven (Ut))
31-07-2019
9

Toegankelijk, vriendelijk, informatief, eerlijk!

Service
H.M. Van Voorst- ter Hoeve (Maarssen)
24-07-2019
8

medewerkers zijn vriendelijk. Service prima.

Verkoop
paul gerritsen (de meern)
23-07-2019
9

Prima garage, maar wel duur. Mijn vorige auto heb ik 5 jaar in onderhoud gehad, daarna elders.

Verkoop
Dhr HJA Meijwes (Maarssen)
23-07-2019
9

ik ben daar goed ontvangen en er wordt belangstelling getoond .. zowel door de verkoper als door de mensen van de receptie, en de koffie smaakt goed....

Verkoop
J Westerik (Vleuten)
23-07-2019
9

Vriendelijk, hulpvaardig.

Verkoop
Fred van Tooren (Amsterdam)
23-07-2019
8

Vriendelijke mensen die mij het gevoel geven dat kwaliteit hoog in het vaandel staat. Waar met name aandacht aan wordt besteed is het service en onderhoudsgedeelte. Ik moet dit nog gaan ervaren maar ik heb hier wel vertrouwen in. Ze hebben klanten uit het hele land en dat is een mooie referentie.

Verkoop
Dhr. R.H. van Vliet (Diemen)
23-07-2019
10

Service top. Goede informatie en beslist niet opdringerig. Meteen proefrit aangeboden.

Verkoop
Marco los (Vleuten)
23-07-2019
9

Zeer vriendelijk en nemen de tijd. Goede inruil en duidelijk. Goed geholpen

Service
A.W.Marskamp (Utrecht)
19-07-2019
9

Vanwege mijn ervaringen met dit bedrijf.

Service
A.J.van Uden (Nieuwegein)
15-07-2019
9

Ik ervaar de medewerkers van receptie, verkoop, onderhoud, als professioneel en clientvriendelijk, er is overleg, en redelijkheid wordt altijd betracht. Een prima Team, in alle geledingen. Een klant kan zich niet beter wensen.....Toyota Van Ekris Maarssen BV Top!. Een professioneel geolied team.

Service
J. Koopman (Vleuten)
11-07-2019
10

Ik ervaar de medewerkers van receptie, verkoop, onderhoud, als professioneel en clientvriendelijk, er is overleg, en redelijkheid wordt altijd betracht. Een prima Team, in alle geledingen. Een klant kan zich niet beter wensen, heb dit wel anders gezien, maar dan was het ook niet Van Ekris, die kwaliteit in de hele organisatie vooropstelt en die haar naam juist daardoor zonder moeite hoog houdt....Toyota Van Ekris Maarssen BV Top!.

Service
Fred Veltrop
08-07-2019
9

Kom er al jaaaaaren.

Service
Jan Kasius (Soest)
04-07-2019
9

Een betrouwbare garage voor mij met vriendelijke mensen.

Service
P kruijsdijk (Harderwijk )
04-07-2019
10

Goede service, vriendelijk personeel. Tijdens het wachten wordt er diverse malen door verschillende mensen koffie aangeboden.

Service
w.steendam (utrecht)
21-06-2019
10

ben nu vijf jaar bekent bij deze garage nooit geen moeilijkheden gehad de algemene service is fantastish de reparaties zijn altijd goed gemaakt.

Service
Rodney Luxenburg (Nieuwegein)
21-06-2019
10

Toen ik mijn auto bracht voor onderhoud bleek het niet volledig doorgegeven te zijn aan de werkplaats. Dat bleek een fout van het computersysteem te zijn, maar zij hebben blijkbaar toch mijn auto het onderhoud kunnen geven die ik wilde, ondanks hun drukke schema op die dag en ik kreeg ook advies over welke onderhoud het beste was voor mij. Dat waardeerde ik ook. Top.

Service
Dhr. N. van der Wurf (Utrecht)
07-06-2019
10

staan altijd voor je klaar, en vertrouwd.

Service
J.versluis (Maarssen)
07-06-2019
8

Prima dealer.. vertrouw mijn auto volledig aan ze toe en haal hem met een goed gevoel weer op zodat ik weer veilig op pad kan.

Service
Alice flantua hulsebos (Maarssen)
31-05-2019
9

Lang wachten aan de balie. Dit kan verbeterd worden.

Service
A van de Berkt (Maarssen)
31-05-2019
9

Ik ben tevreden over hun service en afhandelen

Service
Elly Methorst-Voorneveld
31-05-2019
9

Wij zijn al ruim 40 jaar (van vader op dochter ;-) zeer tevreden klanten van deze garage.

Service
Hans van der Mark (IJsselstein)
24-05-2019
10

Vanwege de kwaliteits uitstraling, vriendelijkheid en de serviceverlening.

Service
A.J. de Groot (Breukelen)
24-05-2019
9

Ik ben al vele jaren zeer tevreden over Van Ekris. Ze denken met mij mee, zijn zeer professioneel en geven ook adviezen die voor mij een kostenbesparing opleveren.

Service
W Trapman (Maarssen)
24-05-2019
9

zeer goed,als er een foutje is word het netjes gecorrigeerd en opgelost.uiterst tevreden.

Service
Rogier (Utrecht)
24-05-2019
9

Toyota van Ekris Maarssen heeft kundig personeel, vriendelijke ontvangst en zorgen ervoor dat ik me welkom voel. Wachten is geen enkel probleem, er wordt goed voor me gezorgd tijdens mijn wachttijd.

Service
Willem van Duijn (Utrecht)
22-05-2019
10

Fijn bedrijf met vriendelijke en vakbekwame medewerkers komen afspraken na en zijn serieus geïnteresseerd in hun klanten .En ze verkopen natuurlijk prachtige auto's.

Service
Ruud van den Brink (Vleuten)
17-05-2019
9

Op zaterdag om 15.00 uur een klapband men helpt je zo dat je weer de weg op kan

Service
Hester
10-05-2019
10

Het is een fijne garage met vriendelijke medewerkers.

Service
M. Kalshoven (Vianen)
08-05-2019
9

Prima service, prettige mensen.

Service
Carin Weijers (Vleuten)
08-05-2019
10

Vriendelijk en gezellig en staan altijd voor iedereen klaar

Service
M. Nijhuis
08-05-2019
10

Van Ekris geeft zeer goede service, is betrouwbaar en denkt mee.

Service
Eva Fokker (Vleuten)
08-05-2019
10

Zeer klantvriendelijk en uitstekende service

Service
Ton Feenstra (Nigtevecht)
03-05-2019
9

Vriendelijke en berouwbaar
Afspraken worden nagekomen

Service
John van den Broek (Almere)
03-05-2019
9

prima service en zeer vriendelijk personeel

Service
Hans Berg (Utrecht)
03-05-2019
5

Dit heb ik al uitgelegd. Na de kleine beurt werd ik geconfronteerd met meerkosten, terwijl de problemen niet opgelost zijn en bepaalde kosten niet stroken met mijn verwachtingen. Ruitenwissers erg duur en bovendien niet noodzakelijk. Geldt ook voor additieve en milieufilter. Als ruitenwissers en filter al na 11 maanden volgens de garage vervangen dienen te worden zet ik hier mijn vraagtekens bij. Gewoon schoonmaken en uitblazen. Dit gebeurde tenslotte ook bij mijn vorige auto (Mazda). Het probleem met internet moet nu snel opgelost worden i.v.m. aankomende vakantie. Zo ook de accu controle.

Service
Herman en Joke Houtzager (Maarssen)
24-04-2019
9

Als eerder vermeld: wij zijn uiterst content met de geboden service, het luisterend oor en de zeer vakkundige afwikkeling. Echt super.

Service
Ad van Nederpelt (Utrecht)
24-04-2019
9

Nette uitstraling. En klantvriendelijke benadering.

Service
Fred Verloop (Maarssen)
24-04-2019
10

Zeer goed en fijn bedrijf om zaken mee te doen.Dit betreft zowel bij de aankoop van onze auto , als het onderhoud van onze auto.Bij vragen staat men altijd voor je klaar.Wij rijden al jaren lang een Toyota Prius, maar zijn sinds een jaar klant bij van Ekris in Maarssen.Wij hebben bij van Ekris verleden jaar (2018) onze huidige Toyota Prius gekocht.Deze garage heeft ons voor het eerst op de hoogte geteld van de Toyota Hybride Zekerheid Controle van onze auto.Daar heeft onze oude Toyota dealer nooit wat over verteld.Tevens wordt je niet op kosten gejaagd die niet nodig zijn, en gaat alles in overleg.Kortom een hele fijne garage.

Service
Jan van den Hoven (Breukelen [U])
18-04-2019
9

Is Goed !

Service
G. van Doorn (Utrecht)
18-04-2019
10

Van Ekris in Maarssen is een klantvriendelijk familiebedrijf. Vriendelijke sfeer, correcte service. Op tijd en tegen de afgesproken prijs.

Service
Met J van den Akker (Nieuwegein)
10-04-2019
9

Alles naar wens gegaan.

Service
Hans H (Maarssen)
10-04-2019
10

Van Ekris is een hele fijne garage: goede service, prettige bediening, leuke sfeer. Wij zijn al bijna 40 jaar klant, dat zegt genoeg!

Service
Lennart
10-04-2019
9

Goede service, klantvriendelijk en goed bereikbaar.

Service
Saskia de Goede (Utrecht)
10-04-2019
10

Zeer servicegericht, klantvriendelijke, denken mee met de klant.

Service
Anneke Smit (Utrecht)
10-04-2019
9

Je wordt buitengewoon vriendelijk te woord gestaan, deskundig en meedenkend. Service snel en prima. Prima wachtruimte, voldoende leesvoer -

Service
Y de Mos
10-04-2019
9

Vriendelijke en behulpzaam.

Service
B. Elbertse (Nieuwegein)
10-04-2019
9

Wij zijn zeer tevreden over Ekris Maarssen.

Service
Kees van den Bosch
10-04-2019
9

Goede afspraken en duidelijke kostenopgaves als er reparaties zijn. Prettige garage, kom er al een aantal jaren.

Service
Karel (Utrecht)
10-04-2019
10

Vriendelijk behulpzaam zowel aan de telefoon als balie. Dichtbij. Goede uitleg van dat gedaan is. Weggebracht naar station helemaal top.

Service
H.W. Kleene (Maarssen)
10-04-2019
9

Was net geen 10. Maar dat komt door de problemen bij de aankoop. Daarna erg goed.

Service
G kroon (Harderwijk)
09-04-2019
10

Snelle oplossingsgericht.

Service
Richard Vrij (Breukelen)
09-04-2019
10

Klantvriendelijk, meedenkend en goede monteurs/personeel.

Service
Maaswinkel (Maarssen)
09-04-2019
9

Prima, betrouwbaar en klantvriendelijk bedrijf met vakbekwame monteurs, receptionisten en verkopers.
Uitstekende service, goede kwaliteit- prijsverhouding en daarbij is een Toyota heel fijne auto.

Service
Mw. J. van Houwelingen
09-04-2019
9

Auto wordt opgehaald en weer teruggebracht. Service prima. Telefonische prijsopgave. Niets aan te merken.
Helaas, de dakstrips achteraan waren opnieuw vastgekit, maar na 1 dag vloog de voorkant van een strip los, dus die heb ik er maar afgehaald.

Service
Theo van breemen (Purmerend)
13-03-2019
9

Service perfect, ben alleen nog in afwachting van bestelling daarover zou ik gebeld worden helaas nog niets gehoord. Inmiddels maand geleden.

Service
Nieck L. M .Welschen (Rhoon (ZH))
27-02-2019
8

Prima dealer ,klantvriendelijkheid en service zijn hier dik in orde.kom hier 2x per jaar voor onderhoudt.

Verkoop
L van knijff (Leersum )
27-02-2019
10

Altijd goede ontvangst. Vakkundige voorlichting. Komen eerder gemaakte afspraken na. Enorm klantgebonden.Showroom ziet er prima uit.

Service
WIL VAN DER MEER. (MAARSSEN.)
27-02-2019
9

ZE ZIJN ALTIJD ERG VRIENDELIJK .EN ZE HELPE MIJN ALTIJD.

Service
Dhr. R.H. van Vliet (Diemen)
22-02-2019
10

Zeer vriendelijk en een goede kwaliteit gewaarborgd.

Verkoop
R.Klarenbeek
21-02-2019
9

Ze zijn klantvriendelijk en geven een goede uitleg van de auto.

Service
Ron lijffijt (Nieuwegein)
21-02-2019
9

Auto is al vijf jaar in ons bezit en wordt altijd keurig onderhouden: 's morgens brengen 's avonds ophalen. Vriendelijk en klantgericht, uitstekend

Service
H.A. Bentz van den Berg (Maarssen)
20-02-2019
9

Vakbekwaam, niet uit op winstbejag, vriendelijk, alle uitleg die nodig is.

Service
J. Schorer (Groenekan)
14-02-2019
9

Ik vind het een prima dealer. Altijd vriendelijke mensen, en alles wordt altijd goed gedaan zoals gevraagd.

Service
H.P.Smal (Maarssenbroek)
06-02-2019
10

Omdat wij uitermate tevreden zijn over de service en behandeling. Het is een fijn bedrijf.

Verkoop
Susan (Breukelen)
03-02-2019
10

goede service en goede behandeling klant

Service
Richard
01-02-2019
10

Altijd goed, betrouwbare, en vriendelijk service

Service
Y. van Baggem (IJsselstein)
01-02-2019
10

Goede sfeer, zeer klantgericht, kortom prima garage !

Service
Nico Herfkens (IJsselstein)
25-01-2019
10

Ik maak al vanaf het begin gebruik van deze garage. Opvallend is dat ik altijd correct en vriendelijk behandeld ben. Hulde aan het personeel.

Service
Timmo Klerk (Utrecht )
23-01-2019
10

Prettige begeleiding bij aankoop en onderhoud. Duidelijke communicatie en men houdt zich aan de afspraken.

Service
Betty Gombert
23-01-2019
9

Komt betrouwbaar over
Vriendelijkheid
Deskundigheid
Tijd voor uitleg reparatie door monteur

Service
Erik Rotman (Maarssen)
18-01-2019
8

Vriendelijk, service gericht, bereid tot meedenken, duidelijke prijsopgave

Service
Dhr M hoogeveen (Breukelen)
16-01-2019
9

Betrouwbaarheid

Service
Dhr. S. Strijbos
09-01-2019
9

Professionele benadering, vriendelijk en niet opdringerig

Service
Ank van Gilst (Maarssen)
04-01-2019
9

Het is een fijn bedrijf. Medewerkers staan je vlot te woord. Medewerkers zijn zeer vriendelijk. Ze leveren prima werk. Mocht er onverwachts iets zijn met de auto dan bellen ze keurig om mij op de hoogte te stellen en komen ze gelijk met een oplosding en een prijsopgave. Prima bedrijf.

Service
Rob Bakker Bolhaar (Utrecht)
04-01-2019
10

De uitstekende service, transparant over de werkzaamheden en hartelijke ontvangst

Service
Dhr. J.L. van Zoolingen (Maarssen)
04-01-2019
9

de behandeling en denken met je mee brengen op tijd op hoogte bij vervanging onderdelen

Service
Ronald Blokland (Maarssen)
04-01-2019
10

Goede service, vriendelijk personeel, prima onderhoud, zelfs met stofzuiger beurt! Prijsopgave vooraf, overleg, en er wordt meegedacht met de klant

Verkoop
Inge (Maarssen)
03-01-2019
10

Zeer vriendelijke medewerkers. Zeer deskundige, vriendelijke en geduldige verkoper. Als ik binnen kom weet men wie ik ben. Ik ben een zeer tevreden klant.

Service
Toon de Greeff (Werkhoven)
19-12-2018
9

Duidelijke uitleg, klantvriendelijk en volgens afspraak/prijsopgaaf gehandeld.

Service
Denise Bommer (Utrecht)
19-12-2018
10

Vriendelijk, snel, competent, proactief

Verkoop
L c Imhof (Maarssen)
19-12-2018
10

Zeer goede kwaliteit en service

Service
Dhr. van Oudheusden
19-12-2018
9

Ik kom hier al jaren en ben al jaren tevreden over de goede service, voorlichting en kennis van zaken van deze dealer. Het baliepersoneel is altijd bereid je verder te helpen met lastige zaken zoals bijvoorbeeld verzekeringskwesties. Ook voor minder gangbare problemen met de auto hebben ze suggesties om het te verhelpen.

Service
Dhr. N. Roest
19-12-2018
8

Ik ben nieuwe klant van Van Ekris Maarssen. Vriendelijk geholpen en servicegericht omgegaan met een wens van mij als klant om de auto met prio op te pakken. Auto is zelf netjes afgeleverd. Ik blijf voorlopig klant.

Service
Bert Marskamp (Utrecht)
14-12-2018
10

Ik ben erg tevreden over Toyota Van Ekris te Maarssen.

Service
Ria van Leeuwen (Maarssenbroek)
14-12-2018
10

Wij zijn in alles zeer tevreden met Toyota van Ekris. Personeel, koffie service, na een beurt keurig schone matten!Als er voor mij iets moeilijks is aan radio of navigatie wordt er vriendelijk iets uitgelegd of ingesteld!!

Service
Dhr. C. Pen
13-12-2018
10

Zeer deskundig en vakkundig; vriendelijke en persoonlijke benadering; klantgericht en het gehele bedrijf heeft een prima uitstraling.

Service
Mevr. A van Doorn (Utrecht)
05-12-2018
10

Prima service, snelle afhandeling als je onverwachts langs komt om een probleem aan de auto op te lossen.Vriendelijk personeel.

Service
Dick Odijk (Tienhoven Ut)
05-12-2018
9

Prima dealer, open en eerlijk. Transparant in elke toelichting.

Service
Fons Roels (Vleuten)
05-12-2018
9

Bedrijf is bijzonder service- en klantgericht. Goede receptie. Geven tijdig en duidelijke adviezen en informatie over service beurten, de werkzaamheden, de kosten en facturering. Een verkoper woont toevallig bij mij in de buurt en heeft mijn auto opgehaald en weer teruggebracht voor een service beurt.

Service
Versteegh (Utrecht )
30-11-2018
9

Prettige en vriendelijke mensen en fijne lokatie.

Service
Dhr. C. Timmerman (Maarssen)
30-11-2018
10

Zeer vriendelijke en correcte behandeling een ervaring van inmiddels vele jaren. Kom er eigenlijk alleen voor onderhoud en APK.Daarnaast biedt deze dealer voor vaste klanten een extra service pakket. Wat ik vaak heb moeten horen bij familie, kennissen, collega's etc. "ja maar wat als het batterijpakket van de hybride wat gaat mankeren?" Deze dealer geeft een schriftelijke garantie van 10 jaar op dit pakket bij inruil gaat dit gewoon mee. Meestal wordt het dan wel erg stil.

Service
E Vogel (Breukelen)
30-11-2018
9

De houding van de werknemers tegenover de klanten is netjes, vriendelijk en getuige van respect en waardering. Dit stel ik als klant op prijs.

Service
M. Luijer (Breukelen)
23-11-2018
10

Prettig binnenkomen, vriendelijke ontvangst, nette afhandeling!

Service
Cjvanotterlo (Utrecht)
23-11-2018
9

Wordt altijd keurig en vriendelijk geholpen en zeer betrouwbaar.

Service
M. Hoekstra
23-11-2018
10

Vriendelijke ontvangst zoals altijd. Duidelijke uitleg bij de extra werkzaamheden en gebeld over extra kosten.

Service
Jeannette Boersma (Maarssen)
23-11-2018
10

Al bijna 30 jaar een tevreden klant. Deskundige en vriendelijke medewerkers. Altijd een prima bejegening en duidelijke informatie.

Service
Dhr ; B. stegman (Almere)
23-11-2018
9

Dit is echt een fijne en eerlijke dealer. Met nette en attente medewerkers. Ga zo door ????

Service
Chris (Utrecht)
14-11-2018
9

Goed autobedrijf met vriendelijke en professionele mensen en een prima werkplaats.

Service
Mevr. Polak (Maarssen)
09-11-2018
10

Betrouwbaar en goede service.

Service
J van luijn
09-11-2018
9

Zeer klantvriendelijk, snel, betrouwbaar. Goede communicatie en zeer aardige medewerkers in alle verschillende functies.

Verkoop
M. Buth
09-11-2018
8

Fijne service met een persoonlijke noot

Service
Mw. I.E.Demmer Bes (Vleuten)
09-11-2018
10

Fijn om met alle betrokkenen die er werkzaam zijn mij zeer vriendelijk benaderen , zowel voor onderhoud of andere vragen .zeer vriendelijke mensen op alle vlakken en met grote kennis van zaken .

Service
HM Terheggen (Breukelen)
09-11-2018
10

Een goede garage.

Service
Sjoerd (Nieuwegein )
02-11-2018
10

Gewoon goeie service netjes de suto afgeleverd etc

Service
Wenche
02-11-2018
10

Top service en vriendelijke werknemers.

Service
René Bours
02-11-2018
9

Word altijd netjes en correct behandeld .

Service
A de Graaf (Utrecht)
02-11-2018
10

Snelle service en vriendelijke mensen.

Service
Dhr. C.O.Hoogendijk (Maartensdijk)
02-11-2018
9

Het bedrijf heeft een goede ontvangst en vriendelijke uitstraling van medewerkers en correcte afhandeling van zaken.

Service
Patrick Lucas (De Meern )
29-10-2018
10

Ik ben erg tevreden over de vriendelijkheid. Prijsopgave was ook correct. En de opdracht was ook in 1 keer goed uitgevoerd. Ik ben eigenlijk over alles zeer tevreden. Ik kom zeker terug.

Service
gerard j holtkamp (vleuten)
29-10-2018
7

Vriendelijk maar.

Service
Hanny Vermeulem (Vleuten)
29-10-2018
10

Altijd vriendelijk en goede service.

Verkoop
Frits Jonker (Maarssen)
29-10-2018
9

Ik ben bij van ** op een fijne, persoonlijke en vakkundige manier geholpen bij de keuze van een nieuwe zakelijke auto. De ontvangst was hartelijk en het advies zeer goed. Ik heb gemerkt dat ze bij van **zeer veel verstand van Toyota's hebben!

Service
F. Kouwenhoven (Maarssen )
29-10-2018
9

Perfecte service.

Service
Leon (Breukelen)
29-10-2018
10

Goede en perfecte service.

Service
Mevr. L. van Woersem
18-10-2018
10

De *** ontvangt zijn cliënten zeer vriendelijk. De uit te voeren werkzaamheden worden correct uitgevoerd en de facturering is volgens de vooraf gegeven prijsopgave.

Service
Dhr. Aaten
17-10-2018
10

Altijd even hartelijk en kundig. Al jaren bij dit bedrijf in onderhoud en altijd goede ervaringen.

Service
Horstmann, J.H. (Rob) (Kockengen/Maarssen)
17-10-2018
10

Prettige sfeer, tijdens een bepaalde reparatie (APK, Kleine beurt etc.) kun je gewoon blijven wachten, onder het genot van koffie/thee, daarna wordt je keurig in kennis gesteld van de kosten e.d.Resumerend..., prima service, geen klachten alles prima geregeld!!

Service
I. de Bree (Maarssen)
11-10-2018
9

Het is een prettige garage om te komen, zowel voor onderhoud als ook voor aanschaf nieuwe/andere auto. Je wordt altijd zeer vriendelijk geholpen en gemaakte afspraken worden altijd nagekomen.

Service
Job Cohen (Maarssen)
05-10-2018
10

Goede garage, goede service, allemaal aardige mensen!

Service
wim guldenmund (Utrecht)
05-10-2018
8

nu niet; uw verzoek komt beter uit op een ander moment.

Service
s Wachowiak (Breukelen )
05-10-2018
10

Top

Service
G.F.J Andriesse (Maarssen)
20-09-2018
9

Vanaf de aankoop van mijn auto, alsmede bij diverse onderhoudswerkzaamheden, altijd een grote deskundigheid ervaren.

Service
J. Wiesman (Houten)
19-09-2018
9

Prettige omgeving, vriendelijke en vakkundige medewerkers.

Service
Joop van limbeek (Nieuwer Ter Aa)
19-09-2018
9

Goede service en flexibel naar de klant toe.

Service
J.versluis (Maarssen)
19-09-2018
9

Zeer tevreden

Service
A Seldenrijk (Westbroek)
19-09-2018
10

Vriendelijke ontvangst en uitleg wat er aan de auto moet gebeuren, ook de tijdsduur van het onderhoud klopte.

Service
drs. A.J. de Groot (Breukelen)
13-09-2018
9

Ik ben al vele jaren bij Toyota *** in Maarssen, na eerdere minder prettige ervaringen met andere merken/dealers.Ik wordt altijd zeer correct en klantvriendelijk geholpen. Ze lossen alle voorkomende problemen zeer professioneel op. Ze komen zelf met suggesties, ook hoe iets beter en goedkoper kan worden opgelost. Ik heb het idee dat ze mijn belang primair stellen.

Verkoop
Dhr. A.M.J. Panneman (Maarsssen)
13-09-2018
9

Altijd een gastvrij onthaal, vriendelijke bejegening, prima service. Ik vind Van *** een betrouwbare en prettige dienstverlener, vandaar dat dit al mijn 3e Prius is!!Met complimenten;

Service
Dhr. A.A. Wielenga (Breukelen)
13-09-2018
8

goede betrouwbare garage, maar je je als klant gewaardeerd wordt

Service
Paul Veldt (Breukelen)
13-09-2018
10

Mooie showroom en schoon. Wij voelen dat we altijd welkom zijn.

Service
Theo van Dijk (Maarssen )
12-09-2018
8

niets anders dan lof.

Service
Dhr D.D. Brookman (De Meern)
06-09-2018
9

Zeer goede service, duidelijk en eerlijk.

Service
Bart Verboog (Maarssen)
06-09-2018
10

zie in deze vragenlijst de eerste toelichting

Service
H.van den Hoven (Maarssen)
05-09-2018
9

Goed advies voor reparatie en prima uitgevoerd op dezelfde dag.

Service
R v Rheeden (Almere)
05-09-2018
9

Wat moet je zeggen. Een 9 is toch oké Goede prettige uitleg en vakmanschap en serieus genomen.

Service
Bert Marskamp (Utrecht)
05-09-2018
10

Goede garage met fijne mensen en uitstekende service.

Service
Mevr otten (Maarssen)
23-08-2018
8

Als het met me navigatie wordtopgelost en dan alles de bij krijgen ze een 10

Verkoop
Hansgrijpma (Utrecht )
22-08-2018
10

Perfect behandeld geholpen met mijn keuze Kwam in het ziekenhuis terecht dus moest de datum uit stellen van af levering .Super geholpen om mijn auto op een andere datum af te leveren Weer je overal maar zo keurige geholpen .10 met een griffel

Service
Dhr. J A Deun (Breukelen)
22-08-2018
9

Het is een prettig en goed verzorgd bedrijf met met positieve medewerkers

Service
Huub Kesselaar (Amsterdam)
20-08-2018
9

Een schone, aantrekkelijke winkel, vriendelijke ontvangst en aandacht voor speciale vragen (o.a. over duurzaamheid).

Service
Mevr. P van der Zijden (Amsterdam)
20-08-2018
10

Betrouwbaar, behulpzaam, persoonlijke benadering, betaalbaar, vriendelijk.Ik kom al jaren graag uit Amsterdam naar Maarssen en vroeger naar Breukelen, omdat ik deze dealer vertrouw.

Service
Dhr. V. Chocolaad (Maarssen)
17-08-2018
9

Vanwege de deskundigheid, snelheid en betrouwbaarheid en niet te vergeten de klantvriendelijkheid.

Service
J.Bon
15-08-2018
9

Geweldig dienstverlening prettige mensen goed verzorgd, werken naar volle tevredenheid

Service
Saskia
08-08-2018
10

Goede service

Service
Fiet Verkerk de Graaff (Weesp)
08-08-2018
9

Vriendelijk en goed personeel/vaklui klantvriendelijk en deskundig, behulpzaam en denken met je mee

Service
Lionne Gehring
08-08-2018
9

Goede en snelle service. Er wordt voldoende tijd en aandacht besteedt aan vragen en advies. Duidelijke communicatie.

Verkoop
Dhr M van Zijl (Utrecht)
07-08-2018
10

Goede service en kwaliteit. Zowel de medewerkers als het bedrijf opzich.

Service
drs. A.J. de Groot (Breukelen)
07-08-2018
9

Zeer betrouwbare dealer/garage. Ik heb al vele jaren ervaring met deze dealer. Ze zijn klantvriendelijk, probleemoplossend. Goed overleg over reparaties en evt. alternatieven.

Service
M. Anthonij
01-08-2018
9

Je wordt er vriendelijk ontvangen. Je krijgt een duidelijke uitleg over wat er gaat gebeuren. Er is een fijne plek waar je kunt wachten met koffie, thee, kranten en tijdschriften. Kortom, het is een fijne dealer die ik iedereen zou aanraden.

Service
Annelies de Vlaming
01-08-2018
9

ben heel tevreden

Service
Mevrouw M
31-07-2018
9

Klantvriendelijk, gezellige wachtplek, luisteren goed, lossen problemen zo snel mogelijk op, geven de goede informatie zonder iets te willen verkopen. Gewoon vol vertrouwen in alles...

Verkoop
Mevr. A. Peters (Leidsche rijn)
31-07-2018
10

Vriendelijk, behulpzaam, attent, geduldig, duidelijke offerte, neemt de tijd voor een gesprek over de auto. De uitleg over het proces was duidelijk. Alle formulieren werden besproken/ Uitgelegd. Na de aankoop ging ik met een goed gevoel naar huis.

Service
Thomas (Breukelen)
26-07-2018
10

Super service, very friendly and competent staff. Always a pleasure to visit Van ****.

Service
ED
25-07-2018
7

Betere informatie.

Service
M J Hermans (Utrecht)
25-07-2018
9

Auto (hybride Auris) afgegeven voor een grote beurt. I.v.m. bijkomende werkzaamheden werd ik opgebeld en een kostenplaatje gekregen. De werkzaamheden zijn keurig uitgevoerd. Nadat de auto gereed was een belletje gekregen, dat ik de auto kon komen ophalen. Auto keurig van binnen en buiten schoongemaakt. Grote klasse. Een garage waar je correct wordt behandeld.

Service
margaret
24-07-2018
9

Goede service, prettige mensen en ik heb heb al jaren geen technische problemen gehad met mijn oude Toyota.

Service
Boudewijn van der Kroef (Portoricodreef)
23-07-2018
9

Ik ben heel tevreden met Van Ekris alle mensen zijn zeer vriendelijk en behulpzaam als je er komt en je wordt altijd prettig geholpen.

Verkoop
Dhr. Gijsbers (Grathem (limburg))
18-07-2018
8

Erg klantvriendelijk en behulpzaam. Goed inlevingsvermogen.

Service
M. Nijhuis
13-07-2018
10

Altijd snelle, vriendelijke en adequate service.

Service
Masha (Vleuten)
12-07-2018
8

Vriendelijk personeel, klantvriendelijk

Service
E Boereboom-Veer (Maarssen)
11-07-2018
9

Goede service vriendelijke mensen en goede afhandeling van de reparaties. Ook fijn regelmatig contact over onderhoud,wat wel of niet zinvol is. Ik ervaar dat als heel prettig.

Service
Leen (Maarssen)
11-07-2018
8

Klantvriendelijk en goede service

Service
mw. Peters
09-07-2018
7

ben goed te woord gestaan en alles is netjes afgehandeld

Service
Dhr. F. Zwartkruis
09-07-2018
9

De dealer bevalt me uitstekend. Je wordt altijd vriendelijk en correct behandeld. Het kan natuurlijk ook aan de auto liggen, maar tot nu toe heb ik zeer weinig kosten gemaakt in het onderhoud, rijdt de auto prima en kan ik voor onderhoudsbeurten vrijwel altijd terecht op een tijdstip dat mij goed uitkomt. Tijdens het wachten kun je hier prima werken (evt met internet), maar een leenauto is ook altijd beschikbaar. Waar nodig krijg je uitleg over de uitgevoerde werkzaamheden. De mogelijkheid om via de website een afspraak te maken en de mail die je krijgt om je daaraan te herinneren werken goed voor mij. Kortom, het is een zaak waar ik veel vertrouwen in heb.

Service
Dhr J Heijmans (Utrecht)
09-07-2018
10

Vanaf dat ik de auto heb aangeschaft ben ik altijd vriendelijk en goed geholpen.

Service
De heer J. Koopman (Vleuten)
04-07-2018
10

Deskundige mensen, betrokken, vriendelijk, overleg, advies, doen wat nodig is, eerlijk, (niet op kosten jagen), betrouwbaar, afspraken nakomen.

Service
Petra Frankes (Maarssen )
02-07-2018
8

Fijne garage met aardig en behulpzaam personeel. Persoonlijke benadering vind ik fijn.

Service
Wouter Pijzel (Loenen a/d Vecht)
28-06-2018
8

Prettige en flexibele dealer.

Service
J.W. Edelbroek (Utrecht)
27-06-2018
10

Nooit klachten

Service
Dhr Wigbolt Steendam
27-06-2018
10

de laatste jaren heb ik ervaren dat de service zeer goed is en in vertrouwen mijn auto aan afgeef aan de garage met de overtuiging dat de uitvoering van de service perfct is.

Service
P. Broos
22-06-2018
5

terugroepactie prius niet uitgevoerd tijdens beurt

Service
Frans (Utrecht)
20-06-2018
9

Vriendelijk en toegankelijk. Voelde me welkom. Geen plakkerige verkoop toestanden

Service
Timmermans (Zoetermeer)
20-06-2018
10

Fijne dealer komen afspraken na

Service
Ton winters (Utrecht)
20-06-2018
9

Staan altijd voor hun klanten klaar

Service
Dhr, R. van den Burg
20-06-2018
7

Prettige omgeving om de auto te laten onderhouden (WiFi/Koffie aanwezig, vriendelijke receptie). Men zou iets beter mee kunnen denken met de klant bij onverwachte extra reparaties tbv APK (vervangen door nieuwe onderdelen is niet altijd de beste oplossing, soms zijn er (veel goedkopere) workarounds die ook helpen).

Service
H.P.M. de Kreij (Utrecht)
20-06-2018
9

Ik word altijd vriendelijk en vakkundig geholpen.

Verkoop
Jacqueline Schorer
20-06-2018
9

Perfect bestaat niet, blijven streven naar perfectie is de juiste instelling, en dat doen ze!

Service
Thomas Leeflang (NVJ - KNF) (Soest)
13-06-2018
10

Uitstekend bedrijf

Service
Anneke Smit (Utrecht)
12-06-2018
9

Zeer klantvriendelijk en correcte afhandeling.

Service
E. Groeneveld (Uithoorn)
29-05-2018
9

Als reguliere klant van Toyota van Ekris in Mijdrecht levert ook deze vestiging in Maarssen absolute topkwaliteit en is het personeel zeer klantvriendelijk. van Ekris is dus een absolute aanrader als u overweegt een Toyota te kopen.

Service
Frans Elsendoorn (Breukelen)
24-05-2018
8

Prima service, doen niet moeilijk en zijn attent.

Service
Wim Verberne
24-05-2018
10

Altijd als een goede klant behandeld door vriendelijk personeel

Service
Willem Trapman (Maarssen)
23-05-2018
10

Zeer vriendelijke en behulpzame medewerkers top garage.

Service
M. Kalshoven (Vianen)
23-05-2018
8

Prima service.

Service
Chris (Utrecht)
16-05-2018
9

Goeie service, vriendelijk personeel, ruimte voor je eigen wensen.

Service
M. de Knegt (Utrecht)
16-05-2018
9

Van Ekris Maarssen B.V: net zo betrouwbaar als het merk TOTYOTA zelf!

Verkoop
Mevr. Namdar (Nieuw Vennep )
14-05-2018
10

Alles prima verlopen, van onderhandelen tot afleveren! Heel erg tevreden met de service die word geboden en een aanrader voor de klant die op zoek is naar een Toyota! Dit is van allemaal de beste Toyota dealer.

Service
Mevr. Vogel (Breukelen )
09-05-2018
10

Een zeer vriendelijke indruk. Prettig ontvangst. M'n auto stond gewassen blinkend klaar voor de deur, dus ik hoefde niet te zoeken waar hij stond. Blijk van respect.

Verkoop
G.zell (Utrecht)
09-05-2018
9

Goede behandeling van de medewerkers

Service
j heus
08-05-2018
10

prima garage

Verkoop
Mevr. vd Vorst
04-05-2018
10

Vriendelijke en correcte behandeling van verkoper gedurende het tijdslimiet tussen bestelling en aflevering, correcte uitleg etc kortom zeer tevreden......

Service
Peter (Breukelen)
02-05-2018
9

Zeer goede garage

Service
D. Odijk (Tienhoven Ut)
02-05-2018
8

Vriendelijke mensen die open en eerlijk communiceren.

Service
J. (Jan) P.W. van Hoof (Vleuten)
02-05-2018
10

Prima service. Voortreffelijke klantvriendelijkheid.Deskundige en vaardige medewerkers

Service
C B van der bruggen (houten)
02-05-2018
8

goed en voorkomende behandeling

Service
H.W. Kleene (Maarssen)
02-05-2018
8

De beoordeling is vanwege de eerste aflevering van de gebruikte Toyota.Daarna alles prima opgelost maar heeft bij ons toch wel vragen van zo lever je een auto niet af.Ps. De Toyota is geleverd uit Mijdrecht 2 jaar geleden.Dus is niet de schuld van het personeel in Maarssen.Hier is hij nu in onderhoud.Dat is prima in orde.

Service
ed harderwijk (vleuten)
26-04-2018
10

Vriendelijk mooie showroom enz enz.

Service
Martin (Amersfoort)
25-04-2018
9

Prettige ontvangst en afhandeling van problemen

Service
Me de. Vries (Maarssen)
25-04-2018
9

Prima garage en goede service

Service
A. Kabil Elhak (Maarssen)
25-04-2018
8

medewerkers denken mee en hebben de nodige kennis in huis

Service
Kees van Hattum (Maarssen)
25-04-2018
10

Ik ben al jaren klant van Van Ekris Maarssen en in al die jaren heb ik bij elk contact, zowel verkopers, baliemedewerkers als werkplaatspersoneel, gemerkt dat men met hart voor het bedrijf en klanten werkt en al het mogelijke wil doen om de klant tevreden te stellen. Hulde!

Service
H.a. Houtzager (Maarssen)
25-04-2018
10

Voel me zeer thuis vwb onderhoud van mijn geliefde toyota!

Service
Willy A. J. van der Peijl (Maarssen)
25-04-2018
9

Altijd beleefd ontvangen en werd er goed geluisterd naar mijn opmerkingen. De meeste vragen werden goed beluisterd en direct een oplossing gezocht bij eventuele klachten, welke slechts zeer sporadisch voorkomen bij deze dealer. Chapeau!!

Service
Piet van nimwegen (Breukelen)
25-04-2018
9

Prius na kleine beurt weer helemaal ok weer helemaal klaar voor scandinavie

Service
Mw.M.van Putten (maarssen)
24-04-2018
9

Zij bieden een uitstekende service ik zeer tevreden over hun de uitstraling is goed en de showroomis mooi.

Service
Dhr. A.G.v.Dijk (Breukelen )
18-04-2018
9

Echt nog dealer die service hoog heeft staan.Dat merk je bij de receptie en ook als je voor een andere auto komt .

Service
A.T. Bijl (Almere)
18-04-2018
9

gewoon goed aan te bevelen aan iedereen.!!!!!!

Service
H. Jansen (Maarssen)
18-04-2018
10

Vriendelijk en zeer behulpzaam personeel, altijd een antwoord op welke vraag dan ook. Topservice!

Service
Kees van den Bosch
18-04-2018
10

Ik kom al jaren bij ** in Maarssen prima service. De onderhoudsbeurten worden altijd correct en conform (prijs) afspraak uitgevoerd. Duidelijke uitleg over rekening en controlelijst. Vriendelijke en professionele medewerkers. Kortom de beste garage voor mijn auto.

Service
Mevrouw Vonk (Maarssen)
18-04-2018
10

Vriendelijke mensen, goede werkplaats

Service
Bram van Vliet (Maarssen)
12-04-2018
10

Klantvriendelijke behandeling en overzichtelijke showroom.

Service
Sandra Bedborough (Maarssen)
11-04-2018
10

We zijn al bijna 30 jaar klant bij Van Ekris en wel tot volle tevredenheid. Meerdere auto’s bij hen gekocht en bij elke switch hebben we een tevreden en vertrouwd gevoel. De service die men geeft is in onze ogen van een zeer hoog niveau.

Service
Kees Otten (Maarssen)
05-04-2018
9

Omdat ik altijd zeer goed geholpen word.

Service
Dhr. N. van der Wurf (Utrecht)
05-04-2018
10

Ik heb al jaren een goede verstandhouding met iedereen.

Service
Dhr aktekeli (Utrecht)
28-03-2018
9

Ze zijn altijd vriendelijk hulpzaam en weet waar ze over praten

Service
Rob Seeder (Vleuten)
28-03-2018
9

Ben vanuit Bilthoven in Vleuten komen wonen. Mijn vriendin was al klant bij jullie en ik vond het tijd om ook eens iets anders te proberen; heb altijd FIAT gereden. Vanaf het eerste contact voel ik mij bij jullie op mijn gemak.Mijn dank hiervoor.

Verkoop
Mevr. F. Botzen (Utrecht)
28-03-2018
9

De manier van benaderen door de dealer is zeer persoonlijk. Dit geeft ons het gevoel dat we de belangrijkste klant zijn. Als je rondloopt in de showroom merk je op dat men dit bij iedereen zo doet. Als klant voel je je dus gewaardeerd!. Aangezien we een nieuwe auto hebben gekocht, weten we nog niet hoe de service van de werkplaats is. Maar afgaand op de sfeer lijkt het erop dat ook daar alles naar wens zal zijn!

Service
Dhr. Zeegers
22-03-2018
10

Geweldige service. Ze denken mooi mee en het is geen straf om hier te wachten op de grote beurt van je auto

Service
Mevr. Spelt
21-03-2018
9

Zeer tevreden, vertrouwd, deskundigheid, service en kwaliteit. En nogmaals gezellig.

Service
mevr.L.Kettenburg (Maarssen)
21-03-2018
10

staan altijd voor je klaar indien nodig, heel vriendelijk personeel petje af , ga zoo door :)

Service
J.Hillebrink (Stichtse Vecht )
21-03-2018
8

Vriendelijk zakelijk. Balie en inrichting rondom kantoor zijn er niet aantrekkelijk op geworden. Jammer.

Service
Nelemans
14-03-2018
9

Goede service. Duidelijke prijzen. Auto altijd in orde.

Service
Mirjam Nuyens (Almere)
28-02-2018
10

Een zeer vriendelijk, deskundig vakbekwaam bedrijf met geweldige medewerkers.!

Service
Rene Koot (Utrecht)
21-02-2018
10

Vriendelijk personeel, goede service.

Service
Rogier Kamer (Utrecht)
21-02-2018
10

Vanaf het moment van binnenkomst wordt ik vriendelijk en kundig te woord gestaan. Tijdens de beurt werd ik continue op de hoogte gehouden van de uit te voeren werkzaamheden en kreeg ik advies over wat ik het beste kon laten doen en wat later opnieuw beoordeeld moet worden. De tussentijdse prijsopgave kwam overeen met de uiteindelijke kosten. Een zeer prettige ervaring.

Service
O. Appeldoorn
14-02-2018
9

Zeer vriendelijk personeel en goede kwaliteit

Verkoop
de Graaf E (Tienhoven)
31-01-2018
8

Het cijfer geeft wel aan dat alles oké is .

Service
C.O.Hoogendijk (Maartensdijk)
30-01-2018
9

Correcte en vriendelijke omgang met de klant

Service
J v d Wetering (Maarssen)
29-01-2018
10

Al tijd netje geholpen.

Service
Silvia (De meern)
24-01-2018
9

Zeer tevreden (altijd)

Service
Erik Rotman (Maarssen)
18-01-2018
10

Absoluut geen klachten over service, vragen of reparaties. Zeer transparant en klantvriendelijk.

Service
Gerard Hueting sr. (Woerden)
11-01-2018
9

Ik ben keurig en tevreden behandeld.Tijdens het onderhoud ben ik gebeld en werd de prijs opgegeven wat de kosten zouden worden als alle geconstateerde gebreken zouden worden verholpen maar ook wat er beslist noodzakelijk uitgevoerd moest worden voor de APK keuring.

Service
Anoniem
03-01-2018
9

Goede service en zeer vriendelijk

Service
E.van Poppel (Utrecht)
03-01-2018
8

Ik ben vriendelijk en deskundig geholpen. De auto is weer schoon aan mij afgeleverd en de prijs was van te voren doorgegeven.

Service
JF (Jan) van Breugel (Utrecht)
28-12-2017
8

klantvriendelijkheid staat bij ze hoog in het vaandel. laat klanten echter niet langer wachten dan nodig (van tevoren hoelang zou handig zijn).

Service
Anoniem
21-12-2017
10

Alle medewerkers zijn altijd even vriendelijk en correct, er wordt goed met de klant meegedacht. De medewerkers van de werkplaats zijn uitermate kundig, mocht er eens een probleempje boven komen dan wordt dit vakkundig en snel verholpen.

Service
Van Dalen (Vleuten)
20-12-2017
9

Altijd zeer correct en goede service!

Service
Francisca Becker (Krommenie)
20-12-2017
10

Goede dienstverlener met humor. Je krijgt je auto na een beurt gestofzuigd terug. Denken mee.

Service
Dhr HM Terheggen (Breukelen)
20-12-2017
10

Een goede garage vriendelijk en behulpzaam.

Service
Leo van Knijff (Leersum )
13-12-2017
10

Vriendelijke ontvangst en goede service met duidelijke uitleg en lekkere koffie.

Service
Anoniem
13-12-2017
9

Dealer heeft een mooie uitstraling met vriendelijk en vakkundig personeel

Service
Mevrouw van den Heiligenberg (Utrecht )
13-12-2017
10

Prima mensen en vriendelijke bediening en antwoorden op vragen

Service
Tjeerd Bakker (Maarssen)
12-12-2017
8

De garage is op loop afstand van mijn werk, s morgens gebracht en dan s avonds weer ophalen. Is prima.

Service
Anoniem
07-12-2017
7

?

Service
Anoniem
07-12-2017
6

Uiteraard is een standaardverwachting van een merkdealer, zeker van Toyota. Het gaat erom wat een bedrijf toevoegt aan de klantervaring en dat is in het geval van **** nihil. Er is geen herkenning, geen gastvrij onthaal en alles is betaalde service. Dat is bij menig ander Toyota-dealer anders en ik rijd er dan in het vervolg ook graag enkele kilometers voor om.

Service
Anoniem
30-11-2017
8

Je hebt het idee dat je klant bent en geen nummer

Service
Anoniem
29-11-2017
10

Aardige mensen, echte professionals, die goed luisteren naar en rekening houden met je vragen en wensen. Houden zo!

Service
Anoniem
29-11-2017
9

Prettige garage, prima service en vriendelijke bediening

Service
Dhr.A.Wiersma (Almere)
29-11-2017
10

Ik ken geen betere dealer. Mensen zijn allemaal vriendelijk. Je voelt het als een grote familie

Service
Anoniem
22-11-2017
9

Onze Prius heeft een uitstekende onderhoudsbeurt gekregen.

Service
Anoniem
22-11-2017
10

In al de jaren dat ik daar over de vloer kom, heb ik alleen maar een goed gevoel.

Service
M. Hoekstra
22-11-2017
10

Goede service, correcte prijsopgave en afhandeling zoals afgesproken.En, heel belangrijk, men kent mij als persoon!

Service
Josien Konijn (Maarssenbroek)
22-11-2017
10

Ik ben elke keer meer dan tevreden met mijn TOYOTOOTJEen heb het vertrouwen bij alle medewerkers, dat ze mij weer zo veilig mogelijk, zo zuinig mogelijk en zo vriendelijk mogelijk de weg terug naar huis op sturen.

Service
Anoniem
15-11-2017
9

Netjes behandeld altijd vriendelijk.

Service
Mevr. Alida Bakker (Maarssendorp )
10-11-2017
10

Zeer klantvriendelijk dat zegt al genoeg

Service
Anoniem
08-11-2017
9

Goede service, vriendelijke medewerkers, geen verrassingen, goede prijzen. Kortom: ik ben zeer tevreden.

Service
Anoniem
07-11-2017
10

Uitstekende Service en goede communicatie omtrend de reparaties, onderhoud en advies.

Service
J.van Zuidam (Maarssen)
01-11-2017
10

Nette balie medewerkers en zeer betrokken bij de problemen van het onderhoud en de kosten waren niet te hoog.

Service
J Kuipers
25-10-2017
10

vriendelijk en altijd met je mee denken

Service
Anoniem
24-10-2017
10

werd prettig ontvangen met een kop koffie.

Service
Arno Vos (Maarssen)
18-10-2017
9

vriendelijk en correct personeel wat service gericht is

Service
Anoniem
18-10-2017
8

goede voorlichting attente medewerkers altijd klaar om te helpen

Service
Anoniem
11-10-2017
10

werknemers

Service
Jolanda Wiesman (Houten)
11-10-2017
9

Als je er op 5 oktober achter komt dat winterbanden per 1-10 in Duitsland verplicht zijn en niet zoals ik dacht per 1-11 kon ik vrijdagmiddag nog terecht om de banden om te wisselen zodat wij zaterdag 7 oktober veilig konden vertrekken!

Service
Anoniem
11-10-2017
9

Bij het maken van een afspraak wordt je al zeer vriendelijk te woord gestaan. Dit zet zich voort zodra je binnen komt. Nette en vriendelijk ontvangst. Tijdig een prijsopgave ontvangen en na goedkeuring onze kant werkzaamheden uitgevoerd. Bij het ophalen van de auto wederom een vriendelijk ontvangst en is bijna alles besproken wat er is uitgevoerd. Conclusie: prima service!

Service
Anoniem
04-10-2017
9

Garagebedrijf van Ekris is niet alleen vriendelijk als je een auto koopt maar ook daarna blijven ze vriendelijk en correct.Service en tevreden klanten is iets waar van Ekris echt aan werkt!

Service
dhr. Jansen (De Meern)
27-09-2017
10

Afspraak altijd correct nagekomen.Goede haal en breng service.Mankement van vorige eigenaar goed opgelost.

Verkoop
Jelle Hopman (Maarssenbroek)
21-09-2017
10

De kennismaking is een zeer prettige geweest, en ik hoop dit noch lang te mogen beleven in deze prettige sfeer.Het was een fijne ervaring.

Verkoop
Anoniem
20-09-2017
10

Professioneel, vriendelijk, keurig bedrijf met vakbekwaam personeel.

Service
Anoniem
13-09-2017
10

Een familie bedrijf waar al jaren dezelfde personen lopen , er heerst altijd een prettige sfeer en je hebt altijd wel even een gesprekmet een van de ekrissen of je krijgt koffie aan geboden door van ekris zelf. Ze zijn koninklijkOnderscheiden ( hofleverancier ) en die correctheid merk je echt. Hulde voor van ekris

Service
Wim Rip (De Meern)
13-09-2017
9

ben zeer te vrede als er iets word het super op gelost

Service
J Westerik (Vleuten)
13-09-2017
10

Omdat ze heel goed zijn

Service
A.A. Wielenga (Breukelen)
07-09-2017
8

een deskundig bedrijf waar je correct en persoonsgericht wordt geholpen

Service
Anneke Velthuijsen (Maarssen)
06-09-2017
9

Van Ekris combineert professionaliteit met een persoonlijke benadering: ik vind het een betrouwbare garage die doet wat hij belooft. Mijn auto is bij hen in goede handen, ik voel me er gehoord en gezien. Top dus.

Service
Bart Verboog (Maarssen)
06-09-2017
9

Van Ekris is een prettig familiebedrijf, ik ken de gebroeders goed en ook hun zonen die in de zaak werken.Er is steeds een optimistische sfeer en ik zie aan andere klanten ook dat zij prettig worden behandeld.

Service
Anoniem
06-09-2017
8

Goede service vriendelijke medewerkers

Service
S. Bedborough (Maarssen)
31-08-2017
10

We komen al 30 jaar bij hen en elke auto die we daar kochten voldeed prima en de laatste aankopen voldoen ook prima. Zijn erg tevreden. De service, klantvriendelijkheid, enthousiasme en kundigheid leiden er toe dat we er nog steeds als klant tevreden terugkomen!

Service
Anoniem
30-08-2017
8

garageservice professioneel , afdeling verkoop kan assertiever!

Service
Dhr. J A. Deun (Breukelen)
24-08-2017
9

Mijn cijfer zegt voldoende !

Service
M J Hermans (Utrecht)
23-08-2017
9

Ik ben zeer tevreden over deze dealer. Vooraf een offerte en eventuele extra werkzaamheden worden nooit uitgevoerd zonder toestemming van de berijder/eigenaar. ik ben nog nooit voor verrassingen komen te staan.

Service
Anoniem
23-08-2017
10

Goede service en goed product .

Verkoop
Dhr. R. Pasdeloup (Alphen aan den Rijn)
22-08-2017
9

Zoals al jaren (vanaf 2004), weer vriendelijk en correct behandeld. Competente verkopers, die ondanks de vaak grote drukte de tijd voor je nemen. Maar ook de receptie, het telefooncontact of de service liggen prettig in mijn geheugen. Fijne proefrit kunnen maken nagenoeg zonder tijdsrestrictie en een goede deal kunnen sluiten.

Service
Anoniem
16-08-2017
10

Al lang klant en de service blijft goed. Geweldig team.

Service
Anoniem
09-08-2017
9

Geen verdere uitleg, ik ben tevreden

Service
Yahaye Mire
09-08-2017
9

Eerst auto gekocht hier, geweldige service en zeer fijn geholpen

Service
Michael Bink (Zoetermeer)
04-08-2017
8

Per e-mail en telefonisch is er duidelijk gecommuniceerd, ik wist waar ik aan toe was en ben vervolgens goed op de hoogte gehouden over het verloop van de reparatie. Ook bij brengen en weer ophalen van de auto ben ik prettig ontvangen door de medewerkers. Bedankt voor de geboden service!

Service
Anoniem
03-08-2017
10

geode service, vriendelijke en gedegen medewerkers

Verkoop
Dhr. N. van der Wurf (Utrecht)
02-08-2017
10

Ik ken dit bedrijf al jaren kom er geregeld de laatste jaren voor onderhoud en wiel wisselen.op alle vragen en probleempjes wordt direct gereageerd met oplossingen.Een bedrijf welke meedenkt aan oplossingen en mogelijkheden.In één woord geweldig.

Verkoop
Anoniem
26-07-2017
8

persoonlijke benadering goede service

Verkoop
M.C.Bus
26-07-2017
9

Klantvriendelijk; service; betrokken.

Service
Mevr, Marjolein Eysberg (Tienhoven)
25-07-2017
9

Een zeer plezierig bedrijf waar je netjes en vriendelijk wordt benadert. We rijden nu al negen jaar een Jaris en de beurten die worden gedaan zijn zeer kundig. Alleen misste ik deze keer de pepermuntjes!! Ha,ha

Service
S Wachowiak (Breukelen )
24-07-2017
10

Staan altijd voor je klaar, niks is te veel gevraagd.

Service
M.Wessing (Amstelveen)
24-07-2017
9

Prettig contact, ter zake kundig en afspraak is afspraak.

Verkoop
Dhr. en mevr. Anthonij (Maarssen)
20-07-2017
9

We gaan al jarenlang graag naar deze dealer omdat je er altijd vriendelijk wordt ontvangen door elke medewerker, je wordt er altijd respectvol behandeld en je kunt er op een ontspannen wijze zaken doen. Er wordt ruim de tijd genomen om alles goed te bespreken en afspraken worden altijd goed nagekomen. Kortom: het is een heel goede Toyotadealer, waar we met plezier naartoe gaan.

Service
Anoniem
17-07-2017
9

Klantvriendelijk , duidelijkheid , meedenkend , service.

Service
R. Koot (Utrecht)
13-07-2017
10

vriendelijk personeel, vakkundig, scherpe prijzen

Service
Anoniem
12-07-2017
10

De service is uitstekend, je kunt er vaak snel terecht, de koffie is lekker en je kunt er prima even werken tijdens het wachten.

Service
A.van Selm, (Utrecht)
05-07-2017
8

10 bestaat bij mij voor zo een vraag niet

Service
Anoniem
30-06-2017
10

Goede service op alle fronten. Keurig contact per mail, met de werkplaatsreceptie en de monteur die aan mijn auto heeft gewerkt. En een leenauto meegekregen bij de onverwachte extra werkzaamheden die nodig waren, waardoor ik door kon met mijn andere plannen voor de dag waarop het onderhoud plaatsvond. Daarbij kwam de auto mooi schoon terug, zowel binnen als buiten, wat ik niet verwacht had. Het kostte me wat, maar ik kreeg er zeker wat voor terug. Top, dikke pluim!

Service
Gerard Hueting (Woerden)
30-06-2017
9

Wij krijgen altijd bij eventuele mankementen aan onze auris keurig een prijsopgave. Wat ook altijd wanneer de werkzaamheden gereed zijn het factuur bedrag is. Mocht tijdens de werkzaamheden toch wat tevoorschijn komen wat niet bij de prijsopgave opgenomen was (omdat dit niet te beoordelen was) worden wij keurig gebeld of dit nu meegenomen mag worden en wat de meerprijs hiervoor zal bedragen.

Service
Anoniem
30-06-2017
10

Goede service op alle fronten. Keurig contact per mail, met de werkplaatsreceptie en de monteur die aan mijn auto heeft gewerkt. En een leenauto meegekregen bij de onverwachte extra werkzaamheden die nodig waren, waardoor ik door kon met mijn andere plannen voor de dag waarop het onderhoud plaatsvond. Daarbij kwam de auto mooi schoon terug, zowel binnen als buiten, wat ik niet verwacht had. Het kostte me wat, maar ik kreeg er zeker wat voor terug. Top, dikke pluim!

Verkoop
Dick Ruhe (Breukelen)
27-06-2017
9

Omdat het vakbekwame mensen zijn met een goed advies

Verkoop
Mw.Brons
22-06-2017
10

Erg gastvrij, verkoper erg vriendelijk en geeft deskundige voorlichting. Ondanks drukte in de showroom gemoedelijke sfeer en nemen uitgebreid de tijd voor je. Verkoper kijkt naar wat bij mij past betrekking tot financiële mogelijkheden en rij behoefte. Legt ook goed uit wat alle kosten zijn met afschrijven, wegenbelasting en verzekering, top zaak.

Service
R Baelde (Utrecht)
20-06-2017
9

Deskundige mensen, die meedenken met de klanten

Service
A de Groot (Woerden)
14-06-2017
8

Goede service, vakbekwaam en klantgericht

Service
Anoniem
07-06-2017
9

tevrwden

Service
Klaas Dijkstra (Den Haag)
07-06-2017
10

Is een modern ogend en goed bereikbaar bedrijf, vriendelijk personeel niets te wensen over.

Service
Y imhof de jongh (Maarssen )
01-06-2017
10

Zeer tevreden

Service
Anoniem
31-05-2017
10

omdat je altijd heel goed word geholpen met alles wat het ook is en wij nooit naar een ander zullen gaan want in maarssen staat betrouwbaarheid boven aan

Service
Anoniem
31-05-2017
9

Toyota van Ekris Maarssen is al jaren tot grote tevredenheid mijn garage. Altijd vriendelijk, goede service en misschien nog wel het belangrijkst: eerlijk en transparant.

Service
Wil de smit (Maarssen)
31-05-2017
8

Zeer prettige garage. Goede ontvangst. Goed betrouwbaar personeel . Reparaties en apk naar volle tevredenheid uitgevoerd

Service
Bert Vinkenborg (Oud Zuilen)
29-05-2017
10

Altijd tevreden over auto,service,persoonlijke benadering.Nooit vervelende verrassingen

Service
peter de kousemaeker (Bleiswijk)
26-05-2017
9

correcte service

Service
j.p.heus (breukelen)
24-05-2017
8

service is goed

Service
R voorneveld
17-05-2017
8

om dat het goed is

Service
Rogier Kamer (Utrecht)
17-05-2017
9

Vriendelijk en kundig personeel. Zeer prettig om mijn auto te brengen, voelt bijna als nieuw na een beurt.

Service
Barry van den Berg (Maarssenbroek)
17-05-2017
10

Ik ben al ruim 35 jaar een klant van van Ekris en heb in al die jaren een zeer prettig samenwerking gehad. In die 35 jaar heb ik ruim 22 nieuwe autos gekocht van Corolla tot Cressida. Mijn eerste auto was een Carina van 1977 die ik zo verknokt aan was dat ik mijn eerste dochter zo wilde noemen! Nu rij ik in een Prius na alle tevredenheid!

Service
Willem Trapman (Maarssen)
16-05-2017
9

vriendelijk en bekwaam personeel en keurige afhandeling,ben zeer tevreden.

Service
Anoniem
15-05-2017
9

Ik ben daar behandeld zoals ik graag behandeld wil worden

Service
R. Boogmans (Maarssen)
11-05-2017
8

Omdat alles prima is.

Service
Anoniem
11-05-2017
10

Ik ben al heel lang klant van Van Ekris Maarssen B.V. en wordt altijd goed geholpen.

Verkoop
Anoniem
10-05-2017
9

Betrouwbaar adres, fijne contacten, snelle service

Service
Ellen (Gouda)
03-05-2017
9

Toyota van Ekris in Maarssen denkt met je mee, geeft duidelijke uitleg, is betrouwbaar en vakkundig. Het hele bedrijf loopt als een geoliede machine;-)

Service
Anoniem
02-05-2017
9

altijd correct in benadering , zeer klant vriendelijk. een puntje ter verbetering wil ik wel meegeven. controle op aftanken van leen -auto. er zijn altijd nog mensen die dit vergeten.ik vind dit een beetje aso , want je blijft mobiel wanner je auto in onderhoud is. met je eigen auto verbruik je tenslotte ook brandstof.

Service
Anoniem
26-04-2017
8

Zoals in ieder bedrijf niet iedereen is altijd aardig maar 90% van het personeel wel.
Verder is de afhandeling prima.
Alles ziet er netjes uit.

Service
Anoniem
20-04-2017
9

Correcte behandeling, klantvriendelijkheid zijn bepalend voor deze score.

Service
J.C. Veneberg (Tienhoven (gemeente Stichtse Vecht))
20-04-2017
10

Zie mijn uitgebreide voorgaande toelichting

Service
Mevr.Ida Demmer (Vleuten)
20-04-2017
10

Klantgericht bedrijf.
Voelt echt als een Fam. Bedrijf.
Je voelt je er op je gemak.
Word gelijk een kop koffie aangeboden.
Nooit opdringerig Qua Verkoop...Eerlijke uitleg.
Vriendelijke groeten Mw. Ida Demmer uit Vleuten

Service
JCM Bessem (Maarssen)
19-04-2017
10

Fantastische service.

Service
Anoniem
19-04-2017
8

Netjes, op tijd, en zeer klantvriendelijk !

Service
Gerard Doesburg (IJsselstein)
13-04-2017
9

Wordt netjes geholpen, vriendelijk en snel en adequate geholpen.

Verkoop
Anoniem
12-04-2017
10

ik rijd tig-jaren een Toyota, steeds gekocht bij deze dealer.
Dat doe je niet als je slechte ervaringen hebt met het automobielbedrijf.
De persoonlijke behandeling en de service zijn uitstekend. Door mails wordt je op de hoogte gehouden op het onderhoud van de auto.

Verkoop
Dhr A.Goes (Houten)
12-04-2017
10

Wordt netjes ontvangen.
Wordt netjes geholpen.
Wordt niks opgedrongen kan er rustig over nadenken.
Voor vragen bel je en je wordt netjes terug gebeld verkoper was met andere klant bezig.

Service
Adriana Nieuwenhuyze (Maarssen)
12-04-2017
9

Zeer vertrouwd!

Service
Anoniem
12-04-2017
9

Vriendelijk duidelijk personeel en geweldige service

Service
Geert van Doorn (Utrecht)
12-04-2017
10

De dealer heeft de sfeer van een echt familiebedrijf. Laagdrempelig en men kent je bij naam. Daarnaast is men professioneel in de werkuitvoering; afspraak is afspraak, ook voor wat betreft de prijzen!

Service
J.G.van den Hoven (Breukelen)
12-04-2017
10

Al de jaren dat ik mijn TOYOTA,S altijd bij Van Ekris vanuit en Breukelen tot nu toe in Maarssen altijd prettig geholpen en goed onderhoud gegeven.

Service
Dhr E.R.Harderwijk (Vleuten)
06-04-2017
10

mooie showroom fijn en vooral net personeel je bent er geen nummer .

Service
Anoniem
06-04-2017
9

goed is

Verkoop
Anoniem
05-04-2017
9

Vriendelijke mensen. Duidelijk uitleg