Beoordelingen 

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld in opdracht van Toyota Nederland. 
De waardering en de commentaren die u hieronder kunt lezen zijn niet door ons aangepast.

548 commentaren van in totaal 549 beoordelingen
Service
Chris (Utrecht)
16/05/2018
9

Goeie service, vriendelijk personeel, ruimte voor je eigen wensen.

Service
M. de Knegt (Utrecht)
16/05/2018
9

Van Ekris Maarssen B.V: net zo betrouwbaar als het merk TOTYOTA zelf!

Verkoop
Mevr. Namdar (Nieuw Vennep )
14/05/2018
10

Alles prima verlopen, van onderhandelen tot afleveren! Heel erg tevreden met de service die word geboden en een aanrader voor de klant die op zoek is naar een Toyota! Dit is van allemaal de beste Toyota dealer.

Verkoop
G.zell (Utrecht)
09/05/2018
9

Goede behandeling van de medewerkers

Service
Mevr. Vogel (Breukelen )
09/05/2018
10

Een zeer vriendelijke indruk. Prettig ontvangst. M'n auto stond gewassen blinkend klaar voor de deur, dus ik hoefde niet te zoeken waar hij stond. Blijk van respect.

Service
j heus
08/05/2018
10

prima garage

Verkoop
Mevr. vd Vorst
04/05/2018
10

Vriendelijke en correcte behandeling van verkoper gedurende het tijdslimiet tussen bestelling en aflevering, correcte uitleg etc kortom zeer tevreden......

Service
C B van der bruggen (houten)
02/05/2018
8

goed en voorkomende behandeling

Service
D. Odijk (Tienhoven Ut)
02/05/2018
8

Vriendelijke mensen die open en eerlijk communiceren.

Service
H.W. Kleene (Maarssen)
02/05/2018
8

De beoordeling is vanwege de eerste aflevering van de gebruikte Toyota.Daarna alles prima opgelost maar heeft bij ons toch wel vragen van zo lever je een auto niet af.Ps. De Toyota is geleverd uit Mijdrecht 2 jaar geleden.Dus is niet de schuld van het personeel in Maarssen.Hier is hij nu in onderhoud.Dat is prima in orde.

Service
J. (Jan) P.W. van Hoof (Vleuten)
02/05/2018
10

Prima service. Voortreffelijke klantvriendelijkheid.Deskundige en vaardige medewerkers

Service
Peter (Breukelen)
02/05/2018
9

Zeer goede garage

Service
ed harderwijk (vleuten)
26/04/2018
10

Vriendelijk mooie showroom enz enz.

Service
A. Kabil Elhak (Maarssen)
25/04/2018
8

medewerkers denken mee en hebben de nodige kennis in huis

Service
H.a. Houtzager (Maarssen)
25/04/2018
10

Voel me zeer thuis vwb onderhoud van mijn geliefde toyota!

Service
Kees van Hattum (Maarssen)
25/04/2018
10

Ik ben al jaren klant van Van Ekris Maarssen en in al die jaren heb ik bij elk contact, zowel verkopers, baliemedewerkers als werkplaatspersoneel, gemerkt dat men met hart voor het bedrijf en klanten werkt en al het mogelijke wil doen om de klant tevreden te stellen. Hulde!

Service
Martin (Amersfoort)
25/04/2018
9

Prettige ontvangst en afhandeling van problemen

Service
Me de. Vries (Maarssen)
25/04/2018
9

Prima garage en goede service

Service
Piet van nimwegen (Breukelen)
25/04/2018
9

Prius na kleine beurt weer helemaal ok weer helemaal klaar voor scandinavie

Service
Willy A. J. van der Peijl (Maarssen)
25/04/2018
9

Altijd beleefd ontvangen en werd er goed geluisterd naar mijn opmerkingen. De meeste vragen werden goed beluisterd en direct een oplossing gezocht bij eventuele klachten, welke slechts zeer sporadisch voorkomen bij deze dealer. Chapeau!!

Service
Mw.M.van Putten (maarssen)
24/04/2018
9

Zij bieden een uitstekende service ik zeer tevreden over hun de uitstraling is goed en de showroomis mooi.

Service
A.T. Bijl (Almere)
18/04/2018
9

gewoon goed aan te bevelen aan iedereen.!!!!!!

Service
Dhr. A.G.v.Dijk (Breukelen )
18/04/2018
9

Echt nog dealer die service hoog heeft staan.Dat merk je bij de receptie en ook als je voor een andere auto komt .

Service
H. Jansen (Maarssen)
18/04/2018
10

Vriendelijk en zeer behulpzaam personeel, altijd een antwoord op welke vraag dan ook. Topservice!

Service
Kees van den Bosch
18/04/2018
10

Ik kom al jaren bij ** in Maarssen prima service. De onderhoudsbeurten worden altijd correct en conform (prijs) afspraak uitgevoerd. Duidelijke uitleg over rekening en controlelijst. Vriendelijke en professionele medewerkers. Kortom de beste garage voor mijn auto.

Service
Mevrouw Vonk (Maarssen)
18/04/2018
10

Vriendelijke mensen, goede werkplaats

Service
Bram van Vliet (Maarssen)
12/04/2018
10

Klantvriendelijke behandeling en overzichtelijke showroom.

Service
Sandra Bedborough (Maarssen)
11/04/2018
10

We zijn al bijna 30 jaar klant bij Van Ekris en wel tot volle tevredenheid. Meerdere auto’s bij hen gekocht en bij elke switch hebben we een tevreden en vertrouwd gevoel. De service die men geeft is in onze ogen van een zeer hoog niveau.

Service
Dhr. N. van der Wurf (Utrecht)
05/04/2018
10

Ik heb al jaren een goede verstandhouding met iedereen.

Service
Kees Otten (Maarssen)
05/04/2018
9

Omdat ik altijd zeer goed geholpen word.

Service
Dhr aktekeli (Utrecht)
28/03/2018
9

Ze zijn altijd vriendelijk hulpzaam en weet waar ze over praten

Verkoop
Mevr. F. Botzen (Utrecht)
28/03/2018
9

De manier van benaderen door de dealer is zeer persoonlijk. Dit geeft ons het gevoel dat we de belangrijkste klant zijn. Als je rondloopt in de showroom merk je op dat men dit bij iedereen zo doet. Als klant voel je je dus gewaardeerd!. Aangezien we een nieuwe auto hebben gekocht, weten we nog niet hoe de service van de werkplaats is. Maar afgaand op de sfeer lijkt het erop dat ook daar alles naar wens zal zijn!

Service
Rob Seeder (Vleuten)
28/03/2018
9

Ben vanuit Bilthoven in Vleuten komen wonen. Mijn vriendin was al klant bij jullie en ik vond het tijd om ook eens iets anders te proberen; heb altijd FIAT gereden. Vanaf het eerste contact voel ik mij bij jullie op mijn gemak.Mijn dank hiervoor.

Service
Dhr. Zeegers
22/03/2018
10

Geweldige service. Ze denken mooi mee en het is geen straf om hier te wachten op de grote beurt van je auto

Service
J.Hillebrink (Stichtse Vecht )
21/03/2018
8

Vriendelijk zakelijk. Balie en inrichting rondom kantoor zijn er niet aantrekkelijk op geworden. Jammer.

Service
Mevr. Spelt
21/03/2018
9

Zeer tevreden, vertrouwd, deskundigheid, service en kwaliteit. En nogmaals gezellig.

Service
mevr.L.Kettenburg (Maarssen)
21/03/2018
10

staan altijd voor je klaar indien nodig, heel vriendelijk personeel petje af , ga zoo door :)

Service
Nelemans
14/03/2018
9

Goede service. Duidelijke prijzen. Auto altijd in orde.

Service
Mirjam Nuyens (Almere)
28/02/2018
10

Een zeer vriendelijk, deskundig vakbekwaam bedrijf met geweldige medewerkers.!

Service
Rene Koot (Utrecht)
21/02/2018
10

Vriendelijk personeel, goede service.

Service
Rogier Kamer (Utrecht)
21/02/2018
10

Vanaf het moment van binnenkomst wordt ik vriendelijk en kundig te woord gestaan. Tijdens de beurt werd ik continue op de hoogte gehouden van de uit te voeren werkzaamheden en kreeg ik advies over wat ik het beste kon laten doen en wat later opnieuw beoordeeld moet worden. De tussentijdse prijsopgave kwam overeen met de uiteindelijke kosten. Een zeer prettige ervaring.

Service
O. Appeldoorn
14/02/2018
9

Zeer vriendelijk personeel en goede kwaliteit

Verkoop
de Graaf E (Tienhoven)
31/01/2018
8

Het cijfer geeft wel aan dat alles oké is .

Service
C.O.Hoogendijk (Maartensdijk)
30/01/2018
9

Correcte en vriendelijke omgang met de klant

Service
J v d Wetering (Maarssen)
29/01/2018
10

Al tijd netje geholpen.

Service
Silvia (De meern)
24/01/2018
9

Zeer tevreden (altijd)

Service
Erik Rotman (Maarssen)
18/01/2018
10

Absoluut geen klachten over service, vragen of reparaties. Zeer transparant en klantvriendelijk.

Service
Gerard Hueting sr. (Woerden)
11/01/2018
9

Ik ben keurig en tevreden behandeld.Tijdens het onderhoud ben ik gebeld en werd de prijs opgegeven wat de kosten zouden worden als alle geconstateerde gebreken zouden worden verholpen maar ook wat er beslist noodzakelijk uitgevoerd moest worden voor de APK keuring.

Service
Anoniem
03/01/2018
9

Goede service en zeer vriendelijk

Service
E.van Poppel (Utrecht)
03/01/2018
8

Ik ben vriendelijk en deskundig geholpen. De auto is weer schoon aan mij afgeleverd en de prijs was van te voren doorgegeven.

Service
JF (Jan) van Breugel (Utrecht)
28/12/2017
8

klantvriendelijkheid staat bij ze hoog in het vaandel. laat klanten echter niet langer wachten dan nodig (van tevoren hoelang zou handig zijn).

Service
Anoniem
21/12/2017
10

Alle medewerkers zijn altijd even vriendelijk en correct, er wordt goed met de klant meegedacht. De medewerkers van de werkplaats zijn uitermate kundig, mocht er eens een probleempje boven komen dan wordt dit vakkundig en snel verholpen.

Service
Dhr HM Terheggen (Breukelen)
20/12/2017
10

Een goede garage vriendelijk en behulpzaam.

Service
Francisca Becker (Krommenie)
20/12/2017
10

Goede dienstverlener met humor. Je krijgt je auto na een beurt gestofzuigd terug. Denken mee.

Service
Van Dalen (Vleuten)
20/12/2017
9

Altijd zeer correct en goede service!

Service
Anoniem
13/12/2017
9

Dealer heeft een mooie uitstraling met vriendelijk en vakkundig personeel

Service
Leo van Knijff (Leersum )
13/12/2017
10

Vriendelijke ontvangst en goede service met duidelijke uitleg en lekkere koffie.

Service
Mevrouw van den Heiligenberg (Utrecht )
13/12/2017
10

Prima mensen en vriendelijke bediening en antwoorden op vragen

Service
Tjeerd Bakker (Maarssen)
12/12/2017
8

De garage is op loop afstand van mijn werk, s morgens gebracht en dan s avonds weer ophalen. Is prima.

Service
Anoniem
07/12/2017
6

Uiteraard is een standaardverwachting van een merkdealer, zeker van Toyota. Het gaat erom wat een bedrijf toevoegt aan de klantervaring en dat is in het geval van **** nihil. Er is geen herkenning, geen gastvrij onthaal en alles is betaalde service. Dat is bij menig ander Toyota-dealer anders en ik rijd er dan in het vervolg ook graag enkele kilometers voor om.

Service
Anoniem
07/12/2017
7

?

Service
Anoniem
30/11/2017
8

Je hebt het idee dat je klant bent en geen nummer

Service
Anoniem
29/11/2017
9

Prettige garage, prima service en vriendelijke bediening

Service
Anoniem
29/11/2017
10

Aardige mensen, echte professionals, die goed luisteren naar en rekening houden met je vragen en wensen. Houden zo!

Service
Dhr.A.Wiersma (Almere)
29/11/2017
10

Ik ken geen betere dealer. Mensen zijn allemaal vriendelijk. Je voelt het als een grote familie

Service
Anoniem
22/11/2017
10

In al de jaren dat ik daar over de vloer kom, heb ik alleen maar een goed gevoel.

Service
Anoniem
22/11/2017
9

Onze Prius heeft een uitstekende onderhoudsbeurt gekregen.

Service
Josien Konijn (Maarssenbroek)
22/11/2017
10

Ik ben elke keer meer dan tevreden met mijn TOYOTOOTJEen heb het vertrouwen bij alle medewerkers, dat ze mij weer zo veilig mogelijk, zo zuinig mogelijk en zo vriendelijk mogelijk de weg terug naar huis op sturen.

Service
M. Hoekstra
22/11/2017
10

Goede service, correcte prijsopgave en afhandeling zoals afgesproken.En, heel belangrijk, men kent mij als persoon!

Service
Anoniem
15/11/2017
9

Netjes behandeld altijd vriendelijk.

Service
Mevr. Alida Bakker (Maarssendorp )
10/11/2017
10

Zeer klantvriendelijk dat zegt al genoeg

Service
Anoniem
08/11/2017
9

Goede service, vriendelijke medewerkers, geen verrassingen, goede prijzen. Kortom: ik ben zeer tevreden.

Service
Anoniem
07/11/2017
10

Uitstekende Service en goede communicatie omtrend de reparaties, onderhoud en advies.

Service
J.van Zuidam (Maarssen)
01/11/2017
10

Nette balie medewerkers en zeer betrokken bij de problemen van het onderhoud en de kosten waren niet te hoog.

Service
J Kuipers
25/10/2017
10

vriendelijk en altijd met je mee denken

Service
Anoniem
24/10/2017
10

werd prettig ontvangen met een kop koffie.

Service
Anoniem
18/10/2017
8

goede voorlichting attente medewerkers altijd klaar om te helpen

Service
Arno Vos (Maarssen)
18/10/2017
9

vriendelijk en correct personeel wat service gericht is

Service
Anoniem
11/10/2017
9

Bij het maken van een afspraak wordt je al zeer vriendelijk te woord gestaan. Dit zet zich voort zodra je binnen komt. Nette en vriendelijk ontvangst. Tijdig een prijsopgave ontvangen en na goedkeuring onze kant werkzaamheden uitgevoerd. Bij het ophalen van de auto wederom een vriendelijk ontvangst en is bijna alles besproken wat er is uitgevoerd. Conclusie: prima service!

Service
Anoniem
11/10/2017
10

werknemers

Service
Jolanda Wiesman (Houten)
11/10/2017
9

Als je er op 5 oktober achter komt dat winterbanden per 1-10 in Duitsland verplicht zijn en niet zoals ik dacht per 1-11 kon ik vrijdagmiddag nog terecht om de banden om te wisselen zodat wij zaterdag 7 oktober veilig konden vertrekken!

Service
Anoniem
04/10/2017
9

Garagebedrijf van Ekris is niet alleen vriendelijk als je een auto koopt maar ook daarna blijven ze vriendelijk en correct.Service en tevreden klanten is iets waar van Ekris echt aan werkt!

Service
dhr. Jansen (De Meern)
27/09/2017
10

Afspraak altijd correct nagekomen.Goede haal en breng service.Mankement van vorige eigenaar goed opgelost.

Verkoop
Jelle Hopman (Maarssenbroek)
21/09/2017
10

De kennismaking is een zeer prettige geweest, en ik hoop dit noch lang te mogen beleven in deze prettige sfeer.Het was een fijne ervaring.

Verkoop
Anoniem
20/09/2017
10

Professioneel, vriendelijk, keurig bedrijf met vakbekwaam personeel.

Service
Anoniem
13/09/2017
10

Een familie bedrijf waar al jaren dezelfde personen lopen , er heerst altijd een prettige sfeer en je hebt altijd wel even een gesprekmet een van de ekrissen of je krijgt koffie aan geboden door van ekris zelf. Ze zijn koninklijkOnderscheiden ( hofleverancier ) en die correctheid merk je echt. Hulde voor van ekris

Service
J Westerik (Vleuten)
13/09/2017
10

Omdat ze heel goed zijn

Service
Wim Rip (De Meern)
13/09/2017
9

ben zeer te vrede als er iets word het super op gelost

Service
A.A. Wielenga (Breukelen)
07/09/2017
8

een deskundig bedrijf waar je correct en persoonsgericht wordt geholpen

Service
Anneke Velthuijsen (Maarssen)
06/09/2017
9

Van Ekris combineert professionaliteit met een persoonlijke benadering: ik vind het een betrouwbare garage die doet wat hij belooft. Mijn auto is bij hen in goede handen, ik voel me er gehoord en gezien. Top dus.

Service
Anoniem
06/09/2017
8

Goede service vriendelijke medewerkers

Service
Bart Verboog (Maarssen)
06/09/2017
9

Van Ekris is een prettig familiebedrijf, ik ken de gebroeders goed en ook hun zonen die in de zaak werken.Er is steeds een optimistische sfeer en ik zie aan andere klanten ook dat zij prettig worden behandeld.

Service
S. Bedborough (Maarssen)
31/08/2017
10

We komen al 30 jaar bij hen en elke auto die we daar kochten voldeed prima en de laatste aankopen voldoen ook prima. Zijn erg tevreden. De service, klantvriendelijkheid, enthousiasme en kundigheid leiden er toe dat we er nog steeds als klant tevreden terugkomen!

Service
Anoniem
30/08/2017
8

garageservice professioneel , afdeling verkoop kan assertiever!

Service
Dhr. J A. Deun (Breukelen)
24/08/2017
9

Mijn cijfer zegt voldoende !

Service
Anoniem
23/08/2017
10

Goede service en goed product .

Service
M J Hermans (Utrecht)
23/08/2017
9

Ik ben zeer tevreden over deze dealer. Vooraf een offerte en eventuele extra werkzaamheden worden nooit uitgevoerd zonder toestemming van de berijder/eigenaar. ik ben nog nooit voor verrassingen komen te staan.

Verkoop
Dhr. R. Pasdeloup (Alphen aan den Rijn)
22/08/2017
9

Zoals al jaren (vanaf 2004), weer vriendelijk en correct behandeld. Competente verkopers, die ondanks de vaak grote drukte de tijd voor je nemen. Maar ook de receptie, het telefooncontact of de service liggen prettig in mijn geheugen. Fijne proefrit kunnen maken nagenoeg zonder tijdsrestrictie en een goede deal kunnen sluiten.

Service
Anoniem
16/08/2017
10

Al lang klant en de service blijft goed. Geweldig team.

Service
Anoniem
09/08/2017
9

Geen verdere uitleg, ik ben tevreden

Service
Yahaye Mire
09/08/2017
9

Eerst auto gekocht hier, geweldige service en zeer fijn geholpen

Service
Michael Bink (Zoetermeer)
04/08/2017
8

Per e-mail en telefonisch is er duidelijk gecommuniceerd, ik wist waar ik aan toe was en ben vervolgens goed op de hoogte gehouden over het verloop van de reparatie. Ook bij brengen en weer ophalen van de auto ben ik prettig ontvangen door de medewerkers. Bedankt voor de geboden service!

Service
Anoniem
03/08/2017
10

geode service, vriendelijke en gedegen medewerkers

Verkoop
Dhr. N. van der Wurf (Utrecht)
02/08/2017
10

Ik ken dit bedrijf al jaren kom er geregeld de laatste jaren voor onderhoud en wiel wisselen.op alle vragen en probleempjes wordt direct gereageerd met oplossingen.Een bedrijf welke meedenkt aan oplossingen en mogelijkheden.In één woord geweldig.

Verkoop
Anoniem
26/07/2017
8

persoonlijke benadering goede service

Verkoop
M.C.Bus
26/07/2017
9

Klantvriendelijk; service; betrokken.

Service
Mevr, Marjolein Eysberg (Tienhoven)
25/07/2017
9

Een zeer plezierig bedrijf waar je netjes en vriendelijk wordt benadert. We rijden nu al negen jaar een Jaris en de beurten die worden gedaan zijn zeer kundig. Alleen misste ik deze keer de pepermuntjes!! Ha,ha

Service
M.Wessing (Amstelveen)
24/07/2017
9

Prettig contact, ter zake kundig en afspraak is afspraak.

Service
S Wachowiak (Breukelen )
24/07/2017
10

Staan altijd voor je klaar, niks is te veel gevraagd.

Verkoop
Dhr. en mevr. Anthonij (Maarssen)
20/07/2017
9

We gaan al jarenlang graag naar deze dealer omdat je er altijd vriendelijk wordt ontvangen door elke medewerker, je wordt er altijd respectvol behandeld en je kunt er op een ontspannen wijze zaken doen. Er wordt ruim de tijd genomen om alles goed te bespreken en afspraken worden altijd goed nagekomen. Kortom: het is een heel goede Toyotadealer, waar we met plezier naartoe gaan.

Service
Anoniem
17/07/2017
9

Klantvriendelijk , duidelijkheid , meedenkend , service.

Service
R. Koot (Utrecht)
13/07/2017
10

vriendelijk personeel, vakkundig, scherpe prijzen

Service
Anoniem
12/07/2017
10

De service is uitstekend, je kunt er vaak snel terecht, de koffie is lekker en je kunt er prima even werken tijdens het wachten.

Service
A.van Selm, (Utrecht)
05/07/2017
8

10 bestaat bij mij voor zo een vraag niet

Service
Anoniem
30/06/2017
10

Goede service op alle fronten. Keurig contact per mail, met de werkplaatsreceptie en de monteur die aan mijn auto heeft gewerkt. En een leenauto meegekregen bij de onverwachte extra werkzaamheden die nodig waren, waardoor ik door kon met mijn andere plannen voor de dag waarop het onderhoud plaatsvond. Daarbij kwam de auto mooi schoon terug, zowel binnen als buiten, wat ik niet verwacht had. Het kostte me wat, maar ik kreeg er zeker wat voor terug. Top, dikke pluim!

Service
Anoniem
30/06/2017
10

Goede service op alle fronten. Keurig contact per mail, met de werkplaatsreceptie en de monteur die aan mijn auto heeft gewerkt. En een leenauto meegekregen bij de onverwachte extra werkzaamheden die nodig waren, waardoor ik door kon met mijn andere plannen voor de dag waarop het onderhoud plaatsvond. Daarbij kwam de auto mooi schoon terug, zowel binnen als buiten, wat ik niet verwacht had. Het kostte me wat, maar ik kreeg er zeker wat voor terug. Top, dikke pluim!

Service
Gerard Hueting (Woerden)
30/06/2017
9

Wij krijgen altijd bij eventuele mankementen aan onze auris keurig een prijsopgave. Wat ook altijd wanneer de werkzaamheden gereed zijn het factuur bedrag is. Mocht tijdens de werkzaamheden toch wat tevoorschijn komen wat niet bij de prijsopgave opgenomen was (omdat dit niet te beoordelen was) worden wij keurig gebeld of dit nu meegenomen mag worden en wat de meerprijs hiervoor zal bedragen.

Verkoop
Dick Ruhe (Breukelen)
27/06/2017
9

Omdat het vakbekwame mensen zijn met een goed advies

Verkoop
Mw.Brons
22/06/2017
10

Erg gastvrij, verkoper erg vriendelijk en geeft deskundige voorlichting. Ondanks drukte in de showroom gemoedelijke sfeer en nemen uitgebreid de tijd voor je. Verkoper kijkt naar wat bij mij past betrekking tot financiële mogelijkheden en rij behoefte. Legt ook goed uit wat alle kosten zijn met afschrijven, wegenbelasting en verzekering, top zaak.

Service
R Baelde (Utrecht)
20/06/2017
9

Deskundige mensen, die meedenken met de klanten

Service
A de Groot (Woerden)
14/06/2017
8

Goede service, vakbekwaam en klantgericht

Service
Anoniem
07/06/2017
9

tevrwden

Service
Klaas Dijkstra (Den Haag)
07/06/2017
10

Is een modern ogend en goed bereikbaar bedrijf, vriendelijk personeel niets te wensen over.

Service
Y imhof de jongh (Maarssen )
01/06/2017
10

Zeer tevreden

Service
Anoniem
31/05/2017
9

Toyota van Ekris Maarssen is al jaren tot grote tevredenheid mijn garage. Altijd vriendelijk, goede service en misschien nog wel het belangrijkst: eerlijk en transparant.

Service
Anoniem
31/05/2017
10

omdat je altijd heel goed word geholpen met alles wat het ook is en wij nooit naar een ander zullen gaan want in maarssen staat betrouwbaarheid boven aan

Service
Wil de smit (Maarssen)
31/05/2017
8

Zeer prettige garage. Goede ontvangst. Goed betrouwbaar personeel . Reparaties en apk naar volle tevredenheid uitgevoerd

Service
Bert Vinkenborg (Oud Zuilen)
29/05/2017
10

Altijd tevreden over auto,service,persoonlijke benadering.Nooit vervelende verrassingen

Service
peter de kousemaeker (Bleiswijk)
26/05/2017
9

correcte service

Service
j.p.heus (breukelen)
24/05/2017
8

service is goed

Service
Barry van den Berg (Maarssenbroek)
17/05/2017
10

Ik ben al ruim 35 jaar een klant van van Ekris en heb in al die jaren een zeer prettig samenwerking gehad. In die 35 jaar heb ik ruim 22 nieuwe autos gekocht van Corolla tot Cressida. Mijn eerste auto was een Carina van 1977 die ik zo verknokt aan was dat ik mijn eerste dochter zo wilde noemen! Nu rij ik in een Prius na alle tevredenheid!

Service
R voorneveld
17/05/2017
8

om dat het goed is

Service
Rogier Kamer (Utrecht)
17/05/2017
9

Vriendelijk en kundig personeel. Zeer prettig om mijn auto te brengen, voelt bijna als nieuw na een beurt.

Service
Willem Trapman (Maarssen)
16/05/2017
9

vriendelijk en bekwaam personeel en keurige afhandeling,ben zeer tevreden.

Service
Anoniem
15/05/2017
9

Ik ben daar behandeld zoals ik graag behandeld wil worden

Service
Anoniem
11/05/2017
10

Ik ben al heel lang klant van Van Ekris Maarssen B.V. en wordt altijd goed geholpen.

Service
R. Boogmans (Maarssen)
11/05/2017
8

Omdat alles prima is.

Verkoop
Anoniem
10/05/2017
9

Betrouwbaar adres, fijne contacten, snelle service

Service
Ellen (Gouda)
03/05/2017
9

Toyota van Ekris in Maarssen denkt met je mee, geeft duidelijke uitleg, is betrouwbaar en vakkundig. Het hele bedrijf loopt als een geoliede machine;-)

Service
Anoniem
02/05/2017
9

altijd correct in benadering , zeer klant vriendelijk. een puntje ter verbetering wil ik wel meegeven. controle op aftanken van leen -auto. er zijn altijd nog mensen die dit vergeten.ik vind dit een beetje aso , want je blijft mobiel wanner je auto in onderhoud is. met je eigen auto verbruik je tenslotte ook brandstof.

Service
Anoniem
26/04/2017
8

Zoals in ieder bedrijf niet iedereen is altijd aardig maar 90% van het personeel wel.
Verder is de afhandeling prima.
Alles ziet er netjes uit.

Service
Anoniem
20/04/2017
9

Correcte behandeling, klantvriendelijkheid zijn bepalend voor deze score.

Service
J.C. Veneberg (Tienhoven (gemeente Stichtse Vecht))
20/04/2017
10

Zie mijn uitgebreide voorgaande toelichting

Service
Mevr.Ida Demmer (Vleuten)
20/04/2017
10

Klantgericht bedrijf.
Voelt echt als een Fam. Bedrijf.
Je voelt je er op je gemak.
Word gelijk een kop koffie aangeboden.
Nooit opdringerig Qua Verkoop...Eerlijke uitleg.
Vriendelijke groeten Mw. Ida Demmer uit Vleuten

Service
Anoniem
19/04/2017
8

Netjes, op tijd, en zeer klantvriendelijk !

Service
JCM Bessem (Maarssen)
19/04/2017
10

Fantastische service.

Service
Gerard Doesburg (IJsselstein)
13/04/2017
9

Wordt netjes geholpen, vriendelijk en snel en adequate geholpen.

Service
Adriana Nieuwenhuyze (Maarssen)
12/04/2017
9

Zeer vertrouwd!

Service
Anoniem
12/04/2017
9

Vriendelijk duidelijk personeel en geweldige service

Verkoop
Anoniem
12/04/2017
10

ik rijd tig-jaren een Toyota, steeds gekocht bij deze dealer.
Dat doe je niet als je slechte ervaringen hebt met het automobielbedrijf.
De persoonlijke behandeling en de service zijn uitstekend. Door mails wordt je op de hoogte gehouden op het onderhoud van de auto.

Verkoop
Dhr A.Goes (Houten)
12/04/2017
10

Wordt netjes ontvangen.
Wordt netjes geholpen.
Wordt niks opgedrongen kan er rustig over nadenken.
Voor vragen bel je en je wordt netjes terug gebeld verkoper was met andere klant bezig.

Service
Geert van Doorn (Utrecht)
12/04/2017
10

De dealer heeft de sfeer van een echt familiebedrijf. Laagdrempelig en men kent je bij naam. Daarnaast is men professioneel in de werkuitvoering; afspraak is afspraak, ook voor wat betreft de prijzen!

Service
J.G.van den Hoven (Breukelen)
12/04/2017
10

Al de jaren dat ik mijn TOYOTA,S altijd bij Van Ekris vanuit en Breukelen tot nu toe in Maarssen altijd prettig geholpen en goed onderhoud gegeven.

Service
Anoniem
06/04/2017
9

goed is

Service
Dhr E.R.Harderwijk (Vleuten)
06/04/2017
10

mooie showroom fijn en vooral net personeel je bent er geen nummer .

Verkoop
Anoniem
05/04/2017
9

Vriendelijke mensen. Duidelijk uitleg

Service
Anoniem
05/04/2017
9

Een klantvriendelijke behandeling.
Je voelt als klant een vriendelijke/gewenste sfeer.

Service
Anoniem
05/04/2017
9

Goede garage

Service
J.E.M spelt van Kortenhof (Den Haag)
05/04/2017
9

Voor ons is het een TOP garage en vriendelijke mensen.

Verkoop
Walter Houdijk (Nieuwegein)
05/04/2017
8

Een soort huiskamer gevoel. Geen onpersoonlijke behandeling en het gevoel dat de klant centraal staat.

Service
Swagerman (Utrecht)
04/04/2017
8

Vriendelijk en behulpzaam

Service
W. Besseling (Kockengen)
30/03/2017
10

Een prettig bedrijf met vriendelijke mensen en goede service.

Service
Anoniem
28/03/2017
10

Wanneer je kwaliteit en service zoekt, dan ga en blijf je bij Van Ekris in Maarssen.

Service
Anoniem
28/03/2017
10

Ben uitermate tevreden. Zeer klantvriendelijk

Service
Anoniem
28/03/2017
8

Ik had het fijn gevonden als de sleutel van de wielen van te voren was gevraagd op te zoeken.
Nu rijd ik weg zonder nieuwe wielen omdat jullie de sleutel niet konden vinden.

Service
Anoniem
23/03/2017
9

Vriendelijke en vakbekwame mensen. Duidelijke rekeningen en bij extra reparaties goed overleg vooraf.

Verkoop
mevr M Blom (Maarssen)
20/03/2017
10

fijne mensen mooie showroom duidelijk maar ook humor zeer belangrijk in het leven!

Verkoop
Ard Verdam (Maarssen)
16/03/2017
9

Professionele service gericht Toyota Dealer, waar ik al jaren naar volle tevredenheid mijn Toyota laat onderhouden.
De medewerkers zijn altijd vriendelijk en duidelijk wat er eventueel moet gebeuren aan mijn auto. Overigens doet een Toyota het altijd en heeft weinig onderhoud en reparaties nodig. ;-) Reden te meer om na 10 jaar weer te kiezen voor een Toyota. De super mooie Toyota C-HR, waar ik heel veel plezier van ga hebben.

Service
Dhr. A.J de Groot (Breukelen)
16/03/2017
9

Ik ben zeer tevreden over de dealer. Ze zijn betrouwbaar en professioneel. Ik ban daarom meer dan 20 jaar klant na veel verschillende mindere ervaringen met andere merken en dealers.

Service
Cor Goudriaan (Krimpen aan de IJssel)
10/03/2017
8

Vriendelijke ontvangst. Regelmatig gevraagd voor koffie. Plaats genoeg om de reparatie of onderhoudsbeurt af te wachten.

Service
Bram van Vliet (Maarssen )
09/03/2017
10

Vakmanschap en klantvriendelijkheid

Service
Johan van der Zwan (Scheveningen)
08/03/2017
9

Telefonisch goed te woord gestaan.
Denken goed mee om een passende datum te vinden voor een beurt, ook wordt in de agenda van het andere filiaal gekeken.
Ontvangst erg vriendelijk.
Uitleg en kostenopgave grote beurt Yaris, vooraf.
Uitleg na de beurt erg duidelijk, werden ook gebeld dat auto klaar stond.
Naderhand nog telefonisch contact gehad naar aanleiding van uitgevoerde beurt omdat de tijdslimiet wanneer remolie moet worden vervangen, onduidelijk was. Dit blijkt na de eerste maal, pas na 60000 kilometer weer te moeten worden ververst en niet, zoals ik dacht, na 2 jaar.

Service
Mevr. van Houwelingen (Breukelen)
08/03/2017
9

Prima service, auto werd bij mij thuis, opgehaald, op de door mij gewenste tijd. Ik werd opgebeld over de werkzaamheden en de kosten. Na afloop werd de auto ook weer bij mij voor de deur afgeleverd.

Service
Mw. Schoonhoven (Utrecht )
08/03/2017
9

Je wordt correct en vriendelijk geholpen.

Service
Dhr. V. Chocolaad (Maarssen)
01/03/2017
9

Vriendelijke professionele medewerkers.
Heldere uitleg over werkzaamheden

Service
Anoniem
24/02/2017
9

Je wordt vriendelijk en correct geholpen.

Service
Anoniem
22/02/2017
9

Prima dealer goede service

Service
leo van Knijff (Leersum )
22/02/2017
9

Vriendelijkheid tijdens bezoek en gastvrij ook persoonlijk goede contacten.

Service
Petra Frankes (Maarssen)
22/02/2017
8

Prima garage
Vriendelijke benadering van personeel.
Persoonlijk contact voelt vertrouwd

Service
Anoniem
15/02/2017
8

Om dat het goed .

Service
Anoniem
01/02/2017
9

alles verloopt op tijd en volgens afspraak. nette behandeling.

Service
Frans Kouwenhoven (Maarssen)
01/02/2017
10

Er werken mensen met verstand van hun werk en hoge aandacht voor de klant.

Service
Arno Vos (Maarssen)
30/01/2017
8

Fijne communicatie die resulteert in goede service

Service
Anoniem
25/01/2017
10

Staan altijd voor je klaar

Service
Anoniem
02/01/2017
10

personeel die service verleent (baliemedewerkers en monteurs) zijn zeer vriendelijk en nemen de tijd, ze lijken altijd erg druk te zijn, maar laten dat duidelijk niet merken aan de klanten

Service
Ad van Nederpelt (Utrecht)
21/12/2016
10

De behandelingen worden geheel volgens afspraak en prijsopgave afgemaakt. Men is zeer klantvriendelijk.

Service
B. Surie (De Meern)
21/12/2016
8

Mijn ervaring met de receptie & werkplaats van Van Ekris Maarssen is prima: een rustige klantbenadering, uitstekende uitleg van de uitgevoerde werkzaamheden (vooraf & achteraf).

Service
Mevrouw Jansen (Maarssenbroek)
14/12/2016
10

Ik ben zeer tevreden!

Service
Job Cohen (Maarssen/Amsterdam)
30/11/2016
9

Goed, efficiënt, vriendelijk

Service
Anoniem
24/11/2016
8

klantvriendelijk

Service
GFJAndriesse (Maarssen dorp.)
24/11/2016
10

De rust, de ruimte en de warmte van de omgeving zijn haast 'voelbaar'. Alles ziet er zeer schoon en goed onderhouden uit. De contacten zeer voorkomend.

Service
Willem du Pon (Utrecht)
24/11/2016
10

Correct behandeling, uitleg over uitgevoerde werkzaamheden en uitleg als iets anders verloopt.
Prettige ruimte om te wachten en voldoende aandacht van medewerkers tijdens het wachten zonder dat het
hinderlijk wordt.

Service
Niek Meijer (Gouderak)
23/11/2016
8

Werken volgens afspraak.

Service
A.C.W. Rog (Utrecht)
16/11/2016
9

Ik wordt altijd correct geholpen en kan wachten tot werkzaamheden voor de jaarbeurt van de auto klaar zijn en de medewerkers zijn altijd vriendelijk.

Service
Anoniem
10/11/2016
10

Omdat ik zeer tevreden ben over de service, klantvriendelijkheid en kwaliteit. De medewerkers, van receptie tot monteurs zijn uiterst vriendelijk en behulpzaam.

Service
Anoniem
26/10/2016
7

De website is netjes, maar niet boven verwachting. Sommige info wat onlogisch of ontbrekend.

Service
J. Gillich (IJsselstein )
19/10/2016
9

Vriendelijke ontvangst en duidelijke communicatie

Service
Anoniem
05/10/2016
10

Zeer vriendelijk en humoristisch personeel, er wordt uitgebreide informatie gegeven, er wordt uitgebreid de tijd genomen voor eventuele vragen. Laatst hebben we onverwachts een fiets meegekregen naar het dorp. Tot nu toe alleen maar positieve ervaringen en rij al ruim 7 jaar onbezorgd in m'n Aygo rond en maak van de onderhoudsbeurt een middagje uit.

Service
Anoniem
28/09/2016
4

Bij de koop prima vol lof super auto kan nog jaren mee en afspraken..11maand later kom je erachter dat de afspraak niet goed nagekomen is en opeens vinden ze het een oude auto.

Service
Anoniem
14/09/2016
10

Ik ben zeer content met mijn Toyota dealer (****) omdat de medewerkers zeer klantvriendelijk en behulpzaam zijn en er blijk van geven ervaren en deskundig te zijn. Dat geldt niet alleen voor de medewerkers van de servicebalie maar ook van de werkplaats (monteurs) en de showroom. Echt een top-team.

Service
Karen (Breukelen)
05/09/2016
9

ondanks de drukke vakantie periode is mijn auto tussendoor snel gerepareerd (2 nieuwe lagers) en omdat het niet bekend was hoe snel ze de auto konden repareren kreeg ik een leenauto mee voor meerdere dagen. Uiteindelijk was de auto de volgende dag klaar (met een goedkopere lager dan opgegeven was!) en was hij ook nog van binnen schoongemaakt!

Service
Anoniem
01/09/2016
9

Ik ben tevreden hoe hun naar de klant is en je kunt op goede service rekenen.

Service
Anoniem
31/08/2016
10

Weet een groot merk als Toyota voor mij als klant klein te maken.
Zeer klantvriendelijk en betrouwbaar. Doet net dat stapje meer om mij als klant te verrassen.
Weet klanten op waarde te schatten, het is altijd een feest om bij deze dealer op bezoek te gaan.

Service
Dhr Bon (Houten )
31/08/2016
9

Dik tevreden

Service
Hanny Vermeulen (Vleuten)
24/08/2016
9

Eigenlijk een 10, ze zijn altijd correct en vriendelijk en goede service

Service
dhr. M Hermans (Utrecht)
17/08/2016
9

Geen enkele negatieve ervaring met deze dealer.

Service
Anoniem
27/07/2016
9

duidelijke informatie vooraf, komen afspraken na, en goede afhaalservice van de auto (prima!).

Service
Elly Methorst
27/07/2016
10

Deze garage beveel ik van harte aan! Men levert prima service en denkt mee met de klant.

Service
Anoniem
20/07/2016
9

Topdealer, herkenbaar (familie)gezicht, betrouwbaar (staat Toyota voor), eerlijk en duidelijk.

Verkoop
Anoniem
19/07/2016
9

Correcte behandeling, goede afspraken die worden nagekomen, nette aflevering

Verkoop
Rogier Kok (Zeewolde)
15/07/2016
10

Zeer professionele autodealer. Zeer competent en vriendelijk personeel.
Je word op een aangename, maar wel serieuze manier te woord gestaan en altijd serieus genomen.
Goede service en uitleg. Ik ben in het algemeen zeer tevreden over mijn ervaring met deze dealer.

Verkoop
Yvonne van Baggem (IJsselstein)
13/07/2016
10

Goed sfeer, eerlijkheid en betrouwbaarheid

Verkoop
D. Maijer (Maarssen)
06/07/2016
8

Doet haar werk prima

Service
Jan Koopman (Vleuten)
06/07/2016
10

Vriendelijk, deskundig, overleg, meedenkend, adviserend, alternatieven aanbiedend, men heeft vanaf mijn eerste bezoek vertrouwen gegeven, wat ook zo blijkt later.
De showroom wachtruimte (met wifi, zodat je kunt werken), en inrichting is schoon, en heeft een prettige sfeer. Kortom, een zaak om bij te blijven en om aan te bevelen..Top!

Service
Mevr. M.J.E. Eysberg-Simon (Tienhoven)
05/07/2016
9

Een heel goed bedrijf!!

Service
mw kleijn (Vleuten)
30/06/2016
10

Betrouwbare garage, klantvriendelijk, correct, overleg van tevoren over reparaties, duidelijk, mogelijkheid tot betalen factuur in twee termijnen (heel fijn) etc

Service
Anoniem
29/06/2016
9

Deskundigheid. professionaliteit en klantvriendelijkheid

Verkoop
Dhr. R. Sargeant (Maarssen)
22/06/2016
10

Iedereen is altijd vriendelijk en behulpzaam

Verkoop
H.A.Koppelman (Utrecht)
21/06/2016
10

Als er een foutje wordt gemaakt ,wordt daar niet omheen gedraaid, maar wordt da t( met excuses) toegegeven.

Service
E.R. Harderwijk (Vleuten)
16/06/2016
9

het is er schoon krijg heerlijke koffie enz enz

Verkoop
Anoniem
15/06/2016
10

Klantgericht, meedenkend, service, betrouwbaar, deskundig.

Service
dhr. van Asperen (Amsterdam)
15/06/2016
10

zeer tevreden

Verkoop
Henk Aartsma (Nieuwegein)
15/06/2016
10

Het personeel is vriendelijk en benaderbaar. Je wordt vriendelijk gedag gezegd. Je krijgt koffie/thee. De showroom ziet er schoon en opgeruimd uit. De service is goed.

Service
Anoniem
14/06/2016
9

altijd een kop koffie en een praatje

Service
Anoniem
08/06/2016
8

Betrouwbare dealer goede voorlichting.

Service
M. Hoogeveen (Breukelen)
07/06/2016
9

betrouwbaar, deskundig, vriendelijk, geen nummer maar een echte klant.

Service
Alice Flantua (Maarssen)
01/06/2016
9

goede services

Service
Anoniem
01/06/2016
9

Correctheid, professionalisme, zeer servicegericht.

Service
Anoniem
26/05/2016
8

Ik kom al meer dan dertig jaar bij deze dealer ( intussen de tiende Toyota ) en ben altijd goed en vriendelijk behandeld; en als er zich al iets voordeed, dan werd het netjes opgelost.

Service
Anoniem
26/05/2016
10

Er heerst daar een prettige, ongedwongen sfeer en daarbij worden de afspraken nagekomen. Dat schept vertrouwen!

Verkoop
M. Kalshoven (Vianen)
25/05/2016
8

Een prima dealer, vriendelijk, meedenkend, netjes, scherpe prijs.

Service
Anoniem
20/05/2016
9

vriendelijk en correct.

Service
Dick Odijk (Tienhoven (Ut))
19/05/2016
9

Prima dealer. Open, betrouwbaar, eerlijk.

Service
JF (Jan) van Breugel (Utrecht)
18/05/2016
8

Vriendelijke en correcte manier in omgang / ontvangst ed. Ondanks de wat langere wachttijd dan gedacht ben ik tevreden met de gang van zaken.

Service
Paul Robart (Maarssen)
18/05/2016
10

Duidelijk, kennis van zaken, en betrouwbaar

Service
Anoniem
11/05/2016
8

Prima service, prettige medewerkers die met je meedenken

Service
Dhr W.A.J. van der Peijl (Maarssen)
04/05/2016
6

Zie voorgaand verhaal. Verwacht - zoals vroeger - een beetje service buiten de grote beurt om.

Service
Jan Boer (Maarssen)
29/04/2016
10

goede service, fantastisch klantcontact

Service
J.Goossens (Amersfoort)
29/04/2016
9

zeer correct en eerlijk

Service
Anoniem
26/04/2016
8

Aardige mensen vak bekwaam

Service
Willem Trapman (Maarssen)
25/04/2016
10

Vriendelijke deskundige medewerkers, staan met raad en daad klaar voor je.

Service
L Rodenrijs (Houten)
22/04/2016
7

zie vorig commentaar

Verkoop
André van Dijk (Breukeeln)
20/04/2016
10

Altijd goede service .en komen hun afspraak altijd na .en de inruil is altijd netjes .

Service
Marjan van Gaans (Vianen)
20/04/2016
10

Alles wordt prima en correct geregeld.

Service
Anoniem
14/04/2016
9

Auto keurig onderhouden en bij de grote beurt kreeg ik hem gewassen terug.

Service
Anoniem
13/04/2016
10

Zeer goede service

Service
Anoniem
13/04/2016
10

Je kunt er snel terecht en het personeel is informatief en vriendelijk.

Verkoop
Anoniem
13/04/2016
8

Klantvriendelijke medewerkers

Service
C.W.Hoornenborg_Everaarts (De Meern)
11/04/2016
10

Als familiebedrijf is m.i.z een betrouwbare dealer

Service
H.A.Koppelman (Utrecht)
11/04/2016
10

Ik had ooit een probleempje met mijn verwarming Nadat ze dit in de werkplaats hadden verholpen zeiden ze niet"Het was maar een kleinigheidje het is verholpen",maar er werd gezegd "Bij de laatste beurt zijn wij vergeten een slangetje terug te plaatsen ,onze excuses. Zo'n eerlijk antwoord vergeet een klant niet gauw,maar het is tekenend voor de service

Service
Anoniem
08/04/2016
9

Goede service en komen afspraken na. Klant wordt goed geïnformeerd over de reparatie of onderhoud. Duidelijke opgave van de kosten.

Verkoop
Anoniem
06/04/2016
10

klant vriendelijk goed geholpen .

Service
Anoniem
06/04/2016
8

Vriendelijk personeel die tijd voor je neemt en je wensen meeneemt in zijn aanbod

Service
H C Oostveen (maarssen)
06/04/2016
9

omdat ik er altijd goed behandeld wordt

Service
Mvr y Imhof de jongh (Maarssen )
06/04/2016
9

Je wordt goed geholpen en eenzeer goede service

Service
Anoniem
05/04/2016
8

Bij maken afspraak voor onderhoudsbeurt de wens uitgesproken voor een reserve set lampen. Eea is opgeschreven doch verder niets van gezien, niet in auto, niet op rekening.

Service
Anoniem
05/04/2016
9

Alles is goed in order

Service
N. van der Wurf (Utrecht.)
30/03/2016
10

Ben zeer tevreden over de werkzaamheden kwam een afspraak banden wissel maken.
En de vraag kunnen jullie dit deukje wegwerken, overblijfsel van parkeren collega automobilist doet deur open maar vergeet te kijken hoe ver sta ik van de buren?
Kon direct terecht al ik een uurtje de tijd had, nu dat had ik.
Ben maar even gebleven banden wisselen en een klein deukje uit de achterportier wegwerken.
Super niets meer van te zien.
Groetjes Nico.

Service
Anoniem
09/03/2016
9

Op een uitstekende wijze behandelt door Chef werkplaats ivm de problemen met de USB aansluiting. Ik heb ervaring met meerdere dealers in de omgeving van Utrecht maar deze steekt er met kop en schouders bovenuit.

Service
J Westerik (Vleuten)
09/03/2016
10

Omdat het een dealer is waar veel mogelijk is

Service
Thomas Leeflang - Journalist NVJ - KNF (Soest)
09/03/2016
10

Dit is een schoolvoorbeeld van hoe een automobiel-wederverkoper zou moeten zijn. Tot in de kleinste détails is gestreefd naar perfectie. Zowel de technische medewerkers, de representatieve 'crew' en de verkoop-staf zijn uitstekend op hun taken berekend en stralen liefde voor het vak uit. De Japanse familie Toyoda (let wel: zonder t) zou zelf eens een kijkje moeten nemen in het lommerrijkle Maarssen in 'Oranda' (= Holland).

Service
Jola Slot (Haarlem)
03/03/2016
10

Altijd correcte, duidelijke en professionele behandeling. Denken mee en geven goed advies.

Service
Mevr JESM van Woudenberg (Vleuten)
02/03/2016
9

vriendelijk en vrijblijvend!

Service
S wachowiak (Breukelen )
02/03/2016
10

Dik tevreden

Service
Anoniem
24/02/2016
10

Zeer vriendelijk en prettig personeel, het wachten is gezellig met koffie en leesmateriaal, info over evt. vernieuwen van een onderdeel wordt eerst besproken en dan pas gedaan en de auto krijg je keurig schoon weer terug. Toppie!!!

Service
Dhr.Kettenburg (maarssen)
24/02/2016
10

betrouwbaar, vriendelijk, correct, denken mee indien nodig.

Service
René Koot (Utrecht)
17/02/2016
10

Altijd goede service, scherpe prijzen en vriendelijk personeel.

Service
Anoniem
12/02/2016
9

Goede service, vriendelijk, hoef mijn naam niet te zeggen weten meteen wie ik ben!

Service
Mevr. P. van der Zijden (Amsterdam)
10/02/2016
10

Eerst even dit. Ik kwam voor een kleine beurt voor de auto. Heb de prijs niet gevraagd. Het moet toch en ik weet dat de prijs ok is, tenzij verrassingen. Uitleg over het onderhoudsrapport is niet gegeven. Eigenlijk had ik een vraag kunnen stellen over het bandenprofiel. Wat is verplicht en veilig? Ik heb mijn vierde Toyota bij deze dealer. Ik ben trouw, zeer happy met het merk en de mensen bij de dealer zijn aardig. Daarom kom ik graag vanuit Amsterdam naar Maarssen, neem wat te lezen mee en drink een koffie.

Service
Anoniem
03/02/2016
8

goede service
tegemoetkoming bij aanschaf nieuwe auto

Service
Anoniem
03/02/2016
10

Ik heb niets aan te merken.

Service
Dhr. M.Rademaker (Breukelen)
03/02/2016
8

de dealer maakt heldere prijsafspraken en levert goed werk. Alleen volgende keer wel de stoel weer op de juiste plek terugstellen, zoals p jullie werkinstructie is aangegeven.

Service
Eric Brouwer-Siepman (Maarssen)
03/02/2016
8

Altijd goed, vakkundig, en vriendelijk geholpen.

Verkoop
Mw Blankestein (Utrecht)
03/02/2016
10

Vriendelijk
Zeer behulpzaam

Verkoop
Charles Hesse (Uithoorn)
25/01/2016
9

Correct en vriendelijk behandeld

Service
Cecile de Vaal (Vleuten)
22/01/2016
10

Auto in de ochtend netjes gebracht. Daarna gebeld wat de werkzaamheden inhielden en akkoord gegeven. Plots stond mijn collega ineens met mijn sleutel in zijn hand. Ja ze hadden de auto toen hij klaar was naar mijn werk gebracht. Helemaal top dus. Extra service.

Service
Henk van den Hoven (Maarssen)
20/01/2016
8

Duidelijke afspraken en prijsopgave, vervolgens goed uitgevoerd!

Service
H.Konings-ten Oever (Vleuten)
20/01/2016
10

De gehele ruimte ziet er schoon en fris uit.De medewerkers zijn altijd vriendelijk en beleefd.
Afspraken worden stipt nagekomen. De wachttijd(bij een service-beurt) is nooit vervelend.
Altijd verse koffie en een krantje

Service
Anoniem
13/01/2016
1

Zeer verbolgen over het feit dat toen een grote mankement onder de garantie viel niet is gemaakt. En nu wordt er gezegd dat ik toen naar de dealer waar de auto was gekocht had moeten gaan. Na 1 jaar zijn we verhuist daarom auto naar andere Toyota dealer gebracht. Naast dit werd er aangegeven dat defect toen niet is geregistreerd. Terwijl wij ondertussen jaren bij deze dealer komen. Dit vind ik niet correct. Het verdiend een koude douche.

Service
Bert Vinkenborg (Maarssen)
13/01/2016
9

Geen enkele klacht, prima service,etc etc

Service
dhr. A.J. de Groot (Breukelen)
08/01/2016
9

Van Ekris heb ik al vele jaren ervaren als een betrouwbare dealer, die mij goed adviseert, ook als het daardoor hen minder oplevert

Service
Arno Vos (Maarssen)
06/01/2016
8

Vriendelijk personeel en een duidelijke communicatie met de klant, prima service

Service
Kees en Marja van Hattum (Maarssen)
04/01/2016
10

Ik heb over een periode van meer dan 20 jaar uitstekende ervaringen met het bedrijf Ekris Maarssen. Zowel de verkoopmedewerkers als de aftersale afdeling geven je als klant het gevoel dat ze er allemaal voor jou zijn, niets is hen teveel. Uit eerdere ervaringen met andere garagebedrijven kan ik aangeven dat dat niet vanzelfsprekend is.

Service
Anoniem
30/12/2015
8

Goede dealer.

Service
Anoniem
30/12/2015
9

Wat je ziet is wat je krijgt. Zo betrouwbaar als het merk Toyota voor mij al tientallen jaren is, zo betrouwbaar, vriendelijk, netjes en meedenkend is ook het team van deze dealer!

Service
Anoniem
30/12/2015
9

correct, hoffelijk.

Service
De heer G. Hueting (Woerden)
30/12/2015
9

Tijdstip en afspraak waren prima geregeld en kwamen overeen volgens afspraak. Tijdens het wachten werd mij in het begin stadium van de werkzaamheden exact verteld wat er gebeuren moest en wat de kosten hiervan werden. Tevens werd mij gevraagd of ik akkoord was met de prijsopgave voordat de werkzaamheden uitgevoerd zouden worden.

Service
P. Veldt (Breukelen )
30/12/2015
10

Service en behulpzaam.

Service
Anoniem
23/12/2015
8

Uitstekende service, prettige mensen.

Service
Mevr. Verkerk (Weesp)
23/12/2015
9

Zeer klantgericht en erg klantvriendelijk

Service
Anoniem
16/12/2015
8

goede service

Service
Fred de Groodt (Maarssen)
14/12/2015
10

Je wordt er correct behandelt

Service
Anoniem
10/12/2015
10

helemaal top, klantvriendelijk, zeer betrouwbaar

Verkoop
Jan van hanegem (Bilthoven 3721 ws )
09/12/2015
10

Voor de klant vriendelijkheid de goede voorlichting en vooral de service hiervoor mijn hartelijke dank

Service
L van knijff (Leersum)
09/12/2015
9

De prettige manier van communicatie en de totale ontvangst aangevuld met de juiste uitleg omtrent een technisch probleem.

Service
Maurits van Sijes (Vleuten)
09/12/2015
10

Bij deze dealer wordt je nog behandelt als koning door alle personeelsleden.

Service
Mevr. A. v. Doorn (Utrecht )
03/12/2015
10

Goede service

Verkoop
Anoniem
02/12/2015
9

Ik heb al veel auto's bij deze dealer gekocht als ik niet met hem door een deur kan zou ik er niet meer kommen en er word niet alleen over auto's gesproken maar ook persoonlijke dingen .

Service
Anoniem
02/12/2015
9

vriendelijke mensen, mooie zaak

Service
Dhr. C. Timmerman (Maarssen)
02/12/2015
10

Omdat ik al 10 jaar uiterst tevreden over dit bedrijf, haar medewerkers en extra serviceverlening.

Verkoop
Henno Gijzenij (De Meern)
30/11/2015
9

Prettig ontvangst in een gezellige showroom, met veel verschillende uitvoeringen van de modellen gepresenteerd.

Service
Joost Wiesman (Houten)
30/11/2015
10

goede service, kopje koffie, bij een langere reparatie een vervangende auto.

Verkoop
A W Gijzenij. (Vleuten.)
26/11/2015
9

Alles even vriendelijk en netjes.Jammer dat het gebak ontbrak.

Service
Peter Schreuder (Abcoude)
26/11/2015
9

Betrouwbaar, service gericht en vriendelijk

Service
Anoniem
25/11/2015
9

goede service

Verkoop
Anoniem
25/11/2015
8

goede service, nette behandeling

Service
Paul Robart (Maarssen)
25/11/2015
10

Perfecte service, perfecte ontvangst en heel deskundig.

Service
Rita en René Bours (Maarssenbroek)
18/11/2015
9

Altijd netjes en prima ontvangen en de werkzaamheden altijd keurig uitgevoerd.
Ik vind de banden zeer belangrijk en hoe vaak ik ook kom altijd word en vriendelijk naar gekeken.

Service
Jaap blauwendraat (Maarssen)
11/11/2015
9

Ben in bezit van mijn eerste Toyota. Ben bijzonder tevreden over zowel de auto als over mijn toyotadealer

Service
Jaap blauwendraat (Maarssen)
11/11/2015
9

Ben in bezit van mijn eerste Toyota. Ben bijzonder tevreden over zowel de auto als over mijn toyotadealer

Service
J.van Zuidam (Maarssen)
11/11/2015
9

zeer goede service

Verkoop
Anoniem
10/11/2015
9

de verkoper neemt ons serieus; begrijpt wat we willen.
over korting en inruilprijs is reeel te praten. We hebben bij een andere dealer slechtere ervaringen, dus dit was een verademing.

Service
Anoniem
09/11/2015
10

vriendelijk en kundig

Service
H.Snier (Maarssen)
09/11/2015
8

Zeer tevreden

Verkoop
Anoniem
04/11/2015
9

de service bij de aankoop was zeer goed.

Service
Anoniem
29/10/2015
9

Prima dealer

Verkoop
Anoniem
28/10/2015
7

Service is inorde

Verkoop
Anoniem
26/10/2015
9

Het is een klantgericht bedrijf waar iedereen proactief met je meedenkt. Bij alle handelingen hebben alle medewerkers de volle aandacht voor je. Zaken doen met deze dealer is bovendien altijd leuk! En dat is ook wat waard.

Service
Anoniem
22/10/2015
9

al diverse jaren ervaring met de dealer.

Verkoop
Dhr.P.J. Versteegh (Utrecht.)
22/10/2015
8

omdat men hier vriendelijk te woord wordt gestaan en men je in alle rust ook laat rondkijken.

Service
E J M Schoonderwoerd van den Hoven (Maarssen)
22/10/2015
10

Ik ben in alle opzichten zeer te vrede ,maar vind het wel vervelend dat ik na elk bezoek een vragenlijst krijg

Service
Mevr. Hensen-Winkels (Utrecht)
21/10/2015
10

Ik word altijd vriendelijk te woord gestaan. Bij dit bedrijf wordt er goede service verleend. Ik heb er inmiddels 4 auto's gekocht en ben nog nooit ontevreden het pand uit gegaan. Ze denken altijd met me mee en zetten een stap extra om wensen te realiseren.

Service
Warner (Nieuwegein)
21/10/2015
8

Een dealer met een uitstekend service en kwaliteit. Een dealer waar je je thuis voelt.

Service
Ries Engbersen (Maarssen)
14/10/2015
10

Betrouwbare en betaalbare auto. Goede voorlichting. Goed afspraken systeem. Houden zich ad tijden. Koffie en wifi bij t wachten. Personeel is vriendelijk. Er wordt geluisterd als je een toelichting geeft.

Verkoop
Anoniem
13/10/2015
10

Vriendelijkheid goede uitleg over alles

Verkoop
Anoniem
13/10/2015
10

vriendelijk personeel en een goede uitstalling van het bedrijf

Service
Anoniem
12/10/2015
10

Perfecte allround service

Service
Anoniem
12/10/2015
9

Goede service, goed overleg over eventuele meerkosten reparatie, betrouwbaar bedrijf.

Service
Fam Kettenburg (Maarssen)
12/10/2015
10

Betrouwbaar,vriendelijke mensen kortom helemaal top

Service
R. Pasdeloup (Alphen aan den Rijn)
07/10/2015
9

Wordt al bijna 11 jaar prettig geholpen. Zowel met eerder twee lease auto 's danwel nu met een eigen Toyota. Dit geldt voor afhandeling van service en garantie, maar ook bij aankoop en aflevering.

Service
Peter Smal (Maarssen )
01/10/2015
10

Omdat je er vriendelijk en vakkundig geholpen word.

Service
van der Veen (Breukelen)
01/10/2015
10

Altijd vriendelijk en goede service. Duidelijke uitleg en behulpzaam.

Verkoop
Anoniem
30/09/2015
10

Fijn persoonlijk contact. Goede service.

Service
Anoniem
30/09/2015
10

Zeer deskundig betrouwbaar personeel. Iedereen staat altijd voor je klaar. Ze zoeken altijd naar de beste oplossing. Altijd dezelfde gezichten, zeer weinig wisseling van personeel.

Service
Anoniem
23/09/2015
10

Fijn bedrijf met klantvriendelijk personeel

Service
Anoniem
23/09/2015
9

Goede service

Service
Kevin (Vleuten)
23/09/2015
10

Uitstekende service voor een scherpe prijs

Service
Robert Wittkamp (Maarssenbroek)
23/09/2015
9

Goede service en vriendelijke benadering.

Service
Ruud van den Brink (Maarssen)
23/09/2015
9

Zeer tevreden

Verkoop
G.F.l.Barreveld (Breukelen)
21/09/2015
10

Omdat elke stap vanaf de proefrit prima werd begeleid.

Service
Peter Keppels (Utrecht)
17/09/2015
9

Bij Van Ekris zijn ze vriendelijk en vakkundig. Wij komen al jaren hier naar alle tevredenheid

Service
Anoniem
11/09/2015
10

overleg over de werkzaamheden en prijsopgave vooraf; uitvoering prima in orde; service indien gewenst van leenfiets (of -auto), telefoontje als de auto klaar is, vriendelijke sfeer

Verkoop
Anoniem
11/09/2015
7

inruil vorige auto te laag

Service
Anoniem
25/08/2015
8

Wegens de goede service.

Service
Anoniem
17/08/2015
9

Ik vind het een prettig correct bedrijf waar ik al sinds plm 6 jaar goed wordt behandeld. Al er wat is wordt het netjes afgehandeld.

Service
Eric en Magda Knijnenburg (Maarssen)
13/08/2015
9

Het is een echt familiebedrijf met een uitstekende service. Als er al iets mis is dan wordt het correct opgelost.

Service
Gerrit Nagtegaal (Breukelen)
11/08/2015
8

Houd zich aan de afspraken etc

Service
w.m. consten (maarssen)
06/08/2015
8

klantvriendelijk voor de wat oudere klant (halen en terugbrengen auto waardoor geen vervangend vervoer nodig is)

Verkoop
Anoniem
03/08/2015
8

KOMT GOED EN BETROUWBAAR OVER

Service
Anoniem
29/07/2015
8

klantvriendelijk , meedenkend , accuraat

Service
Anoniem
29/07/2015
4

eigenlijk heel jammer als je langs komt met een probleem staan ze klaar om het een en ander na te
kijken, dit doen ze geheel gratis accu na gemeten voltage bleek in orde ook dynamo niets te vinden.
heel fijn, probleem blijft dat wel.
een week later komt de boosdoener boven water bleek om startmotor te gaan. dit was dus het probleem.
tot mijn verbazing krijg ik het advies om toch ook maar aan een nieuwe accu te gaan denken ?
deze was dus zoals hier boven vermeld nagelopen en prima bevonden . o ja door de zelfde garage natuutlijk

Service
R. Gulraj (Maarssen)
29/07/2015
9

het de hoogste cijfer die ik aan deze garage geef omdat volgens mijn ervaring met de garage ik het waard vind.

Service
R.Coljé (Breukelen)
23/07/2015
9

Goed geholpen en betrouwbaar

Service
Erik Rotman (Maarssen)
22/07/2015
10

Klantvriendelijk, service gericht en denken mee.

Service
mvr y imhof de jongh (maarssenbroek)
22/07/2015
10

Altijd een goede en vriendelijk ontvangst

Service
Mevr. H.Smits-Verkerk (Utrecht)
15/07/2015
8

Alles goed afgehandeld, en veranderingen doorgesproken.

Service
Anoniem
08/07/2015
9

Goed advies, goede service, vakbekwaamheid

Service
Anoniem
08/07/2015
8

Deze dealer is goed georganiseerd, afspraken kunnen gemaakt worden via internet. De mensen zijn prettig in de omgang en hebben verstand van zaken.

Service
H. van Giersbergen (Utrecht)
08/07/2015
9

goede service

Service
H.W v d Tempel (De Meern)
08/07/2015
9

ze weten waar ze het over hebben,vakmanschap en vriendelijkheid

Service
J.C.C.Schonis (Maarssen)
08/07/2015
10

Men levert prima service en goede vakkennis. Ik ben zeer tevreden over de receptie. Afspraken en kostenopgave zijn duidelijk en worden goed nagekomen. Mijn auto is in goede handen.

Service
Johan van Hes (Utrecht)
08/07/2015
10

Altijd zeer tevreden.

Service
Anoniem
24/06/2015
9

Fijne garage prettig personeel

Service
Anoniem
24/06/2015
9

Klantvriendelijk
Vooraf duidelijkheid over de kosten
Auto zag er keurig uit na de onderhoudsbeurt

Service
Arno Vos (Maarssen)
24/06/2015
8

men heeft een goede service en is altijd beleefd

Service
J. Koopman (Vleuten)
24/06/2015
9

Deskundigheid, duidelijke en transparante communicatie/overleg met klant, klantvriendelijk/dienstverlenend, realistisch, redelijk en zorgvuldig met mens en materiaal van binnenkomen tot vertrek. Ben zeer tevreden ,Topdealear!

Service
R Kole (Hilversum)
24/06/2015
10

klantvriendelijk begripvol denken mee

Service
J.H. de Vreede (Loenen aan de Vecht.)
22/06/2015
9

Een betrouwbaar adres waar alles netjes wordt uitgevoerd.

Service
Anoniem
17/06/2015
8

Betrouwbare dealer goede ontvangst

Service
Anoniem
17/06/2015
9

Goede service en klantgerichtheid

Service
Anoniem
17/06/2015
7

Goed service aardige mensen mag altijd goedkoper

Service
C.Meeuwsen (Vleuten)
17/06/2015
8

Een correcte en goede behandeling.

Service
Dennie Jansen (Utrecht)
17/06/2015
10

Een hele betrouwbare dealer en een top service !!

Service
Anoniem
04/06/2015
10

vriendelijk, klantgericht, zeer betrouwbaar

Service
Mevr. APF. Bakker (Maarssen)
03/06/2015
10

Klantvriendelijkheid, goede service en niets is teveel.

Service
Mevr JESM van WUDENBERG-RUSINK (Clara Egginkstraat 41 3451 DG Vleuten)
03/06/2015
8

grote vakkundigheid en puur betouwbaar

Service
Anoniem
01/06/2015
9

zeer goede sevice

Service
Anoniem
27/05/2015
10

Ben hier zo'n 20 jaar klant en wordt altijd prima geholpen. Bejegening is vriendelijk en correct.

Service
Anoniem
20/05/2015
8

IK kom 34 jaar bij deze dealer en diverse Toyota's ,door hun geleverd, gereden tot volle tevredenheid.
En als er al iets was, is dat netjes opgelost.

Service
Siebe Dijkgraaf (Vleuten)
20/05/2015
9

kwaliteit en deskundige service
Integer en betrouwbaar
Vriendelijk contact

Service
Willem Trapman (Maarssen)
20/05/2015
9

Alles gaat zoals het hoort

Service
Jan van Breugel (Utrecht)
18/05/2015
8

Men komt vriendelijk, degelijk en betrouwbaar op me over.

Service
Paul Veldt (Breukelen)
18/05/2015
10

Goede service en veel uitleg over uitvoering van auto.

Service
René Koot (Utrecht)
18/05/2015
10

Goede service en scherpe prijzen

Service
Anoniem
13/05/2015
10

Zeer tevreden, altijd netjes alles op tijd en even aardig.

Service
Anoniem
13/05/2015
8

Keurig te woord gestaan. Alleen de leenauto was niet afgetankt toen ik de auto meekreeg.

Service
Pieter Doornenbal (Vleuten)
13/05/2015
4

Omdat er twijfel is bij de uitgevoerde werkzaamheden , zoals vervangen remolie en meerdere controles

Service
Ton van Schaik (Utrecht)
13/05/2015
8

Dealer ziet ons ook nu nog als klant wat een erg prettige ervaring is.

Service
Jan van den Hoven (Breukelen)
30/04/2015
9

Een 10 bestaat voor mij niet.

Service
Nico Grasmaijer
30/04/2015
9

Dit is een prettig, sociaal, proffesioneel, kundig bedrijf, met een zweem van humor waardoor het niet als kil wordt ervaren. Daarnaast is het zichtbaar dat er maatschappelijk verantwoord word ondernomen.

Service
Anoniem
29/04/2015
9

Vriendelijk en deskundig personeel. Goede service

Service
Anoniem
29/04/2015
8

Geen ervaring met de afdeling verkoop dus daar kan ik geen oordeel over vellen.
De receptie/werkplaats doet haar werk altijd zeer naar behoren. Vriendelijk, duidelijk, service gericht.

Service
Anoniem
29/04/2015
10

Vriendelijk en vakkundig personeel. Er hangt een prettige sfeer.

Service
Anoniem
29/04/2015
8

zeer tevreden

Service
Cees Pen (Vleuten)
29/04/2015
10

deskundigheid, vriendelijkheid, behulpzaam en goede advisering

Service
Henk de Bie (Utrecht)
29/04/2015
10

Goede service en vriendelijk personeel.

Service
Maurits van Sijes (Vleuten)
29/04/2015
10

Er wordt voorgaande aan de werkzaamheden besproken wat ze gaan doen,hoe lang het ongeveer duurt en wat de kosten zijn, verder vragen ze of er problemen zijn met de auto.Verder staat de koffie klaar en krijg je de auto weer mee met als nodig een toelichting, Hier is de klant nog koning.

Service
Tjeerd (Maarssen)
29/04/2015
10

Ik ben voor het eerst bij deze dealer. Werd keurig en vriendelijk te woord gestaan. men dacht mee met mijn verzoek om wat aanpassingen. Van te voren wist ik ongeveer wat de kosten zouden worden.

Service
Vincent Vandalon (Vleuten)
29/04/2015
10

Contact en onderhoud altijd duidelijk, snel, goede prijs/kwaliteit. Geen klachten of (negative) opmerkingen.

Service
Wim Beekhof (Maarssen)
29/04/2015
9

corectheid

Service
Anoniem
13/04/2015
10

De ontvangst is gewoon goed.

Service
dhr. B. van Vliet (Maarssen)
09/04/2015
9

correcte en klantvriendelijke behandeling.

Service
Anoniem
08/04/2015
10

Als klant van deze dealer en natuurlijk niet te vergeten bij het merk Toyota voelen mijn vrouw en ik ons zeer vertrouwd!!

Service
Anoniem
08/04/2015
9

Een goed, betrouwbaar en klantvriendelijk adres. Personeel is vriendelijk en het ziet er altijd netjes uit.

Service
De heer C.A. De Gast (Maarssen)
08/04/2015
10

Een garage waar je nog echt klant bent. Bovendien goed, prettig personeel. Servicegericht.

Service
Andre van Dijk (Breukelen)
01/04/2015
9

Om dat het altijd netjes is

Service
Anoniem
01/04/2015
8

Het mag wel wat klantvriendelijker in de winkel. Onze ervaringen bij het kopen van een nieuwe auto zijn niet zo goed. De werkplaats krijgt een 10!

Service
Anoniem
01/04/2015
10

Sinds 2008 ben ik klant bij van Ekris en al die jaren tot grote tevredenheid geholpen. Ook in het sporadisch geval dat er iets mis was met een auto of terugroepactie hebben ze er alles aan gedaan om de overlast tot een minimum te beperken.

Service
dhr. G. C. M. meijer (Maarssen)
01/04/2015
9

Prima service en goede technische discussie

Service
Dhr. Hermans (Utrecht)
31/03/2015
10

Ik heb geen enkele klacht t.o.v. deze dealer.

Verkoop
Anoniem
30/03/2015
8

geen

Service
Anoniem
25/03/2015
8

Prima service en corecte afhandeling van alle problemen,kom er al plus /min 19 jaar en als toyota modellen blijf maken die me boeien dan blijf ik bij deze dealer.

Service
Anoniem
25/03/2015
10

Prettige, klantvriendelijke benadering.
Meedenkend, eerlijk.

Service
Anoniem
25/03/2015
9

Uitstekende service, medewerkers die er alle verstand van hebben! Alles is eigenlijk gewoon goed daar!!

Service
Anoniem
18/03/2015
9

Goede service en vooraf alles duidelijk.

Service
Anoniem
18/03/2015
9

Goede communicatie met de garage.

Service
Dhr. H. van Es (Utrecht)
18/03/2015
9

Ik kan altijd bellen en ook eenvoudig langskomen. Ik had wat pech met opeenvolgende problemen met mijn Toyota Yaris, ze hebben mij daar goed mee geholpen door op zoek te gaan naar alternatieve oplossingen, waardoor middels een tweede hands onderdeel de kosten voor reparatie met zo´n 70% konden worden verminderd. Dat noem ik meedenken met de klant en een goede service!

Service
Lenavk@casema.nl Limburg
16/03/2015
9

Jarenlange ervaring met deze dealer en de betrouwbaarheid van Toyota is voor ons doorslaggevend.
Wij zijn met onze RAV4 weer naar de Costa Blanca gereden,probleemloos.

Service
A.J.van Uden (Nieuwegein)
12/03/2015
10

Zeer tevreden met een goede communicatie wederzijds zodat de wensen van de cliënt kunnen worden ingevuld.

Service
Anoniem
05/03/2015
10

Al Het personeel is servicegericht, vakkundig en vriendelijk. Wat wil je nog meer! En toch ook niet onbelangrijk, de koffie is er prima.

Service
Derksen (Eemnes)
05/03/2015
9

Personeel gebruikt de juiste manier om klanten gerust te stellen voor wat er met hun auto moet en gaat gebeuren.

Verkoop
Anoniem
04/03/2015
10

Ik was al 30 jaar een trouwe Opel rijder, maar ben in al die tijd nog nooit zo netjes en goed behandelt als bij deze dealer. De adviseur laat je in je waarde en luistert nog echt naar de klant (vooral wat een klant wel cq pertinent niet wil). Uiteindelijk had ik hier echt het gevoel het meeste waarde voor mijn geld te krijgen.

Service
Anoniem
26/02/2015
7

ik beoordeel de dealer met een 7, omdat de mensen vriendelijk waren en ook duidelijk over de verwachte kosten. Wat ik jammer vond was dat er geen gratis leenauto beschikbaar was en dat ze niet even de auto door de wasstraat hadden gehaald.

Service
Age Wiersma (Alm,ere)
25/02/2015
10

Ja , want het was uitstekend

Service
Anoniem
25/02/2015
10

Klantvriendelijk, uitstekende service, duidelijke uitleg over uitgevoerde werkzaamheden aan de auto en de auto wordt keurig voor je klaargezet, van binnen en van buiten helemaal schoongemaakt.

Service
sunniva van doorenmaalen (de bilt)
23/02/2015
9

deskundig, respectvol, aanbod sluit aan bij mijn behoefte

Service
Annette Maaswinkel (Maarssen)
18/02/2015
9

Ben tevreden over de goede en klantvriendelijke service.

Service
Anoniem
18/02/2015
9

Vriendelijk, behulpzaam, servicegericht. Ik ben al sinds mijn aankoop van mijn Toyota voor onderhoud bij deze dealer, naar volle tevredenheid.

Verkoop
fred horn (amsterdam)
12/02/2015
9

goede inlichtingen en geen haast.

Service
Anoniem
04/02/2015
9

Snelle service, afspraak maken via site.

Service
Henk van den hoven (Maarssen)
28/01/2015
8

Goede service en openheid,denken mee

Service
Anoniem
06/01/2015
9

Goede service, correcte afhandeling.

Service
Anoniem
29/12/2014
10

Een gewoon een heel goede garage

Service
Kees van Hattum (Maarssen)
29/12/2014
10

Personeel is zeer klantvriendelijk en er op gericht vragen en werkzaamheden naar tevredenheid van de klant af te handelen.

Service
Anoniem
24/12/2014
10

Goede service, prima vakmensen

Service
Anoniem
23/12/2014
8

omdat er een goede behandeling is en goed service

Service
Anoniem
23/12/2014
8

Altijd snel een afspraak te maken!
Kan vaak op de auto wachten, in de gezellige receptie met koffie en een krant!
Correct in behandeling, van werkplaats tot kantoor!

Service
Anoniem
09/12/2014
9

klantvriendelijke benadering, bij werkplaatsafspraken duidelijkheid vooraf, en bij wijziging wordt er vooraf contact opgenomen.

Service
Anoniem
09/12/2014
10

Altijd vriendelijk personeel, prima service. En koffie met een koekje tijdens het wachten.

Service
Anoniem
03/12/2014
8

Meer persoonlijke benadering, niet alles via mail

Service
Anoniem
02/12/2014
9

Klantvriendelijk en goede service

Service
Anoniem
02/12/2014
9

Goede garage zonder poespas. Vertrouwen inde behandeling van mijn auto.

Service
Dhr. A.J. de Groot (Breukelen)
02/12/2014
9

Zeer prettige, klantgerichte dealer. Zij geven adviezen die in mijn belang en niet in hun eigen belang zijn. Al meer dan 25 jaar mijn favoriete dealer, na veel andere, mindere ervaringen voordien.

Service
Karen (Breukelen)
02/12/2014
9

Zeer vriendelijke dame aan de telefoon om afspraak te maken, van te voren uitleg welke werkzaamheden moesten worden uitgevoerd en welke werden aangeraden. Totale kosten werden uitgerekend. Presentje bij het weggaan en als verrassing een schone auto aan de binnen en buitenkant.

Service
N.H.Lieben (Vleuten)
02/12/2014
10

Klantgerichtheid

Service
René Koot (Utrecht)
02/12/2014
10

Vriendelijke mensen

Service
Anoniem
01/12/2014
9

Goede ervaring met deze dealer.
Mooie zaak met vriendelijk personeel